Досвідчені поліцейські були в шоці, коли побачили крихітний отвір у стіні, у якому сидів малюк

Закарпатець Михайло Чикивдя у США одружився з американкою. Після розлучення жінка викрала сина

Коли поліцейські пересували комод, то помітили за ним невеликий отвір, який вів до вузького місця – темної порожнечі у стіні. Посвітивши ліхтариками в крихітний простір у стіні, вони побачили, як Рікі та Шеннон ховаються в задньому куті, пише газета «ЯСНО».

Пошук закінчився

Після двох років агонії Михайла Чикивді, який не знав, живий син чи ні, Рікі нарешті знайшли. Майкл був такий щасливий знову побачити сина. Він плакав від радості, що поліції вдалося зробити неможливе! Але в якому стані був при цьому Рікі?

Нарешті свобода

Коли поліцейські витягли хлопчика зі стіни, в якій він знаходився, вони не знали, як Рікі відреагує. Хлопчина ж почав бігати, радіючи, що нарешті вільний після цілих двох років ув’язнення.

Літав по кімнаті

Сержант Стен Діггс, який вів цю справу, поділився, що коли знайшли Рікі: «хлопчик вибрався з отвору і почав бігати – спочатку у кімнаті, а потім на вулиці. Було очевидним, що він давно не був на подвір’ї і не бачив сонця. Насправді це було дуже сумно», – сказав поліцейський. «Жодна дитина ніколи не повинна переживати такого травматичного досвіду».

Поліцейські  були в шоці

Офіцери додали, що дивитися на хлопця, коли він бігав по кімнаті, було страхітливим видовищем. Вони зрозуміли, що малюка проти його волі два роки тримали у невеликому отворі у стіні.

Батько кричав  від щастя 

Майкл також пригадав той важливий момент. Після того, як його сина знайшли, він сказав: «Я в найкращому випадку скептично ставився до того, що щось може статися. Коли вони повідомили мені, що знайшли Рікі, я кричав від щастя і плакав!» Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост