Померли найстарші сіамські близнюки світу. Їм було 68

Вони мали по парі рук та ніг, кожен свою голову, але один член на двох

Ронні і Донні Галіон народилися 28 жовтня 1951 року.

У 2014 році брати їх оголосили найстаршими з’єднаними близнюками світу. Цей результат на той час перевершив вік Чанга та Енг Бункерів, перших у світі відомих сіамських близнюків, пише газета «ЯСНО».

Пішли з життя вони 4 липня через старість.

Коли вони встановили рекорд, Ронні сказав: «Про це ми з Донні завжди мріяли».

У чоловіків був з’єднаний поперек, нижній травний тракт, пряма кишка та пеніс, але кожен з них мав власне серце, голову та пару рук і ніг.

Ронні та Донні виступали в цирку і використовували весь свій заробіток на підтримку 9 братів та сестер. Вони фактично були годувальниками великої родини. Працювали з трирічного віку, відколи батько хлопчиків вирішив взяти дітей на карнавал, показуючи синів за гроші, аби забезпечити сім’ю та погасити величезні медичні рахунки братів. Потім хлопці подорожували з цирком і казали, що люди ставляться до них по-різному. Більшу частину дня вони проводили у трейлері і дивилися телевізор, тоді як дехто платив їм навіть за те, аби поглянути на них через вікно.

Брати відмовилися від виступів у 1991 році і жили наодинці до 2010 року, коли проблеми зі здоров’ям змусили їх перебратися до родичів. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост