Чому закарпатські жони хваляться більше за своїх ґазд

Цікаво, що жінки більш схильні до хвальби, ніж чоловіки. І починає це проявлятися дитинстві, коли діти вихваляються перед подругами одягом або іграшками. Якщо в підлітковому віці дівчина все ще любить вихвалятися, батькам необхідно звернути увагу на поведінку дочки, це може бути недобрим сигналом, адже в майбутньому хвальба може їй тільки нашкодити, пише газета «ЯСНО».

Коли доросла людина розповідає абсолютно дивовижні історії про свої пригоди, впливових знайомих, власні нереальні можливості, інших це зазвичай дратує. І зовсім не тому, що хтось заздрить, просто більшість здатні бачити співрозмовника наскрізь і вміють відрізнити правду від фальші.  Принаймні, це нерідко виглядає просто  смішно. Згадаймо хоча б скільки анекдотів складено про рибалок, які вихваляються уловом, явно перебільшуючи реальність. Хіба їхня поведінка не є приводом, аби доброзичливо посміятися?

Тож, аби позбутись цієї риси характеру, передусім потрібно мати мотивацію, без неї людина не буде працювати над собою. Тому варто знати, що без зайвої хвальби вас помітити і полюбити також можуть. Крім того, без зациклювання на своїх успіхах відкривається безліч нових можливостей. Адже хвальба – це слабкість, позбувшись якої, можна вивільнити потужну внутрішню силу. Хвалькові більше не потрібно буде шукати схвалення з боку інших, він зможе просто робити те, чим займається, набагато ефективніше і краще, у нього буде більше енергії, яка спрямовуватиметься тільки в потрібне русло і не розпилюватиметься на пустощі. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост