Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №31

Українка народила від мерця

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Жінка переконує, що народила доньку від покійного чоловіка. Завагітніла вона за день до похорону. Усю ніч знаходилася біля тіла коханого, але переконує, що ніякого статевого контакту не було. Родичі їй не вірять і намагаються виселити з будинку, адже до смерті молода дружина не бачила чоловіка два місяці, оскільки він був далекобійником і загинув трагічно на дорозі.

Але чи могла у неї бути близькість із покійником? Чи могла бути життєздатною його сперма?

А може жінка виносила не власну дитину, а сестру-близнючку? Адже є таке, що в утробі дитини формується ще одна. А Анастасія стверджує, що в її сім’ї близнюки були, навіть її мати з близнюків.

Або у жінки сталося непорочне зачаття? Навіть Андрій, який звинувачує невістку у зраді, говорить, що жінка весь час сиділа вдома. нікуди не ходила. Тож звідки в неї взялася дитина? Саме про це дізнайся у газеті «ЯСНО».

Сімейний лікар помер від коронавірусу

В Інтернеті щодня читала масу неправдивої  інформації про коронавірус

Панічні атаки через страх заразитися     почалися ще до перших симптомів у чоловіка

Спеціаліст каже, що найчастіше люди заражуються у церквах

Коли нарешті він поміряв температуру, було 38,7. Не дуже велика, але й не мала, мама накупувала йому антибіотиків – і він неохоче почав їх пити. Наступного дня температура підскочила до 39,4. Мама ще більше занервувала. Зателефонувала медсестрі,  щоб дізнатися номер сімейного лікаря.

Діалог був приблизно таким.

«Лєночко, мені би треба номер Івана Івановича».

«А що сталося?»

«У мого чоловіка, майже, коронавірус. Потрібно направлення на рентген і до якогось спеціаліста!»

«Нема Івана Івановича. Він помер!» Більше – у газеті «ЯСНО».

Батько видав 12-річну дочку заміж за 51-річного, бо не вистачало грошей

Обміняв доньку на чотирьох корів

Батько цієї дівчинки – справжній тиран! Він погодився віддати 12-річну дитину 51-річному чоловікові в обмін на чотирьох корів. Нещасна плакала, благала його цього не робити, але її ніхто не чув. Більше того, старші брати ще її й побили і змусили зіграти весілля.  Після святкування дівчинка втекла, але повернутись до рідних не мала змоги, тому зв’язалася з трохи молодшим чоловіком, якому було 35 років. А той, ласий на молодиць, у свою чергу, також потягнув її під вінець. Наречену втікачку знайшов батько і повернув першому чоловікові, але дівчина не хотіла коритися і розгорівся скандал, про який дізналася поліція. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Українська заробітчанка викинула сина біля гуртожитку у Празі

Із величезної клітчастої сумки лунав крик. Люди не розуміли, чи то писк кошеняти, чи плач дитини. Було темно, близько 22 години. Більшість людей у такий час уже вдома. Дитинка була крихітною. Їй було декілька днів. Наразі маленький хлопчик перебуває в лікарні , із його здоров’ям усе гаразд. Лікарі оцінюють вік дитини від двох до чотирьох днів. Тим часом поліція розшукує його матір, яку підозрюють у скоєнні злочину – залишення дитини. Цілком можливо, що вона помилково прийняла гуртожиток за сусідній дитячий будинок. Уже відомо, що зробила це закарпатська заробітчанка. Біда лише в тому, що знайти її не можуть. Скоріш за все, після того, як вона збулася сина, повернулася додому в Україну. Повний текст читай у газеті «ЯСНО».

Якщо ви прочитаєте цю новину, вона принесе вам щастя

Радісна новина. Над вікном редакції газети «ЯСНО» пара ластівок звила собі гніздо. Пташки живуть там уже більше місяця. І це у самому центрі Ужгорода – на площі Корятовича. Наша редакція – дуже щасливе місце, адже вони прилітають до нас щовесни. У свої гнізда вони повертаються із року в рік. Тож, напевно, і ці тут надовго. Вони кілька днів старанно зносили у дзьобиках галузочки та глину, ліпили собі хатинку, та потім сталося дещо страшне – частина гнізда впала і розбилася. Але птахи не розгубилися і з новими силами взялися відновлювати гніздечко. Більше – у газеті «ЯСНО».

Вихователька прив’язала подушку до обличчя 18-місячної дівчинки, що плакала, і бездушно залишила її помирати

Трагедія трапилась у перший же день перебування маленької в дитсадку Олесі Гак було всього 18 місяців. Мати відвезла її до приватного дитячого садка. Вихователька Ірина влаштувала його вдома у трикімнатній квартирі.  Жінці 51 рік.   Батько дитини 24-річний Едуард Гак каже, що малеча була дуже активною, тому вдома вони з дружиною вирішили, що їй пора зустрітися з іншими дітлахами. Коли він приїхав до квартири Ірини,  тіло доньки було чомусь оголене і ледь тепле. Батько спробував зробити крихітці штучне дихання. Але нічого не допомагало. Детально про все читай у газеті «ЯСНО».

Жінка перетворила тіло чоловіка на криваве місиво, іще з живого спробувала зняти скальп і спокійно пішла пити каву

Кривава драма розгорілася перед 16-річною донькою. 45-річна Наталія після сімейної сварки жорстоко розправилась зі своїм 60-річним співмешканцем Василем. Нещасний за життя працював ватажником, був спокійною та доброю людиною. Про причину виникнення конфлікту жінка не пам’ятала, але після тортур весь двір біля будинку став схожий на поле битви. Довкола можна було помітити потрощений посуд, поламані квіти, порожні пляшки від горілки і багато людської крові. Щоб ця картина не наводила жах на сусідів, жінка прикрила сліди свого злочину свіжою зеленою травою. Баталії тривали цілу ніч. А вранці, коли Василь перестав дихати, бездушна вбивця зрозуміла, що слід чекати правоохоронців. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Дід заманив 12-річного у покинуту будівлю, зґвалтував і вбив

12-річний Родіон Волков повертався додому з футбольного тренування, коли до нього підійшов чоловік і завів розмову. Аби завоювати довіру хлопчика, незнайомець повів його до сусіднього магазину і накупував йому солодощів. Про це стало відомо після перегляду записів з камер відеоспостереження. Також видно, як хлопчик іде вулицею в супроводі старого чоловіка в потертому одязі  і несе у руці поліетиленовий пакет. Після цього незнайомець запропонував дитині піти з ним до місцевого парку і там завів у закинуту будівлю. У приміщенні роздягнув хлопчика, зґвалтував і вбив. Детально про все читай у газеті «ЯСНО».

У жінки дві матки і в обох вона виношує по дитині

У 28-річної жінки є вже дві доньки  і тепер вона вагітна знову. На 12-му тижні вагітності жінка дізналася, що чекає на двійню. Але шокувало те, що з’ясувалося: в неї дві матки і в обох із них зараз по дитині. Лікарі кажуть, що один малюк може народитися в один день, а другий – через декілька після нього. Сама ж вона стверджує, що попередні пологи були інтенсивними і пройшли дуже швидко. Серед її родичів є двійнята. Тому поява на світ двох дітей її не дивує, подив викликає лише наявність двох маток. Більше – у газеті «ЯСНО».

Пенсіонерка зробила собі картонний будиночок, щоб ходити за покупками

Коронавірус настрашив людей у всьому світі. Тож дехто намагається застерегти від нещастя інших. Так, наприклад, зробила і 82-річна медсестра, яка зараз на пенсії. Пандемія дуже налякала жінку, і вона долучилася до акції «Залишайся вдома» досить незвичним шляхом. Жінка зробила собі з картону будиночок, на якому написала: «Я вдома». коли вона змушена йти за покупками. одягає його на себе і таким чином ходить вулицями, у ньому ж заходить у магазини. Більше про це у газеті «ЯСНО».

Хлопець убив наречену,бо вона захворіла коронавірусом

Хлопець переконував, що дівчина інфікувала його COVID-19, але поліція сумнівається у цій версії. Цікаво, що обоє були медиками. 28-річний наречений – медбратом, а його 27-річна кохана – лікаркою. Вона працювала у військовому госпіталі і лікувала коронавірусних хворих. Молодик сам зізнався у всьому поліції і пояснив, що зробив це через те, що кохана заразила його COVID-19. «Я мав це зробити! – кричав він. – Я задушив її, бо вона мене заразила!» Детально про все читай у газеті «ЯСНО».

Китай готовий зупинити пандемію без вакцини

Спалах коронавірусу, що виник у Китаї і розповсюдився по всьому світу, змусив учених терміново шукати способи лікування Covid-19 і вакцину. Зараз лабораторія Пекінського університету розробляє ліки, здатні зупинити пандемію, скоротити тривалість хвороби і на якийсь час забезпечити імунітет без вакцини. Робота заснована на використанні антитіл, виділених з крові пацієнтів, котрі видужали. Більше – у газеті «ЯСНО».

Людям відрізають руки «на щастя»

Жертвами стають навіть діти. Наприклад, троє чоловіків серед білого дня напали на семирічного Мвігуллу Магессу, що вийшов зі школи. Притиснувши дитину до землі, злочинці відрізали йому руку і зникли. Однокласники викликали нещасному «швидку», і малюк потроху відійшов від шоку в лікарні. У халепу потрапила і  39-річна багатодітна мати Марія Чамбаненга – в її сільський будинок вночі увірвалися чоловіки, відрізали їй руку і серйозно поранили голову. Жінка втратила багато крові, але її вдалося врятувати. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Дівчинка, народжена без рук і ніг, абсолютно здорова

Вона з’явилася на світ 26 червня із рідкісним генетичним розладом – у неї немає ні рук, ні ніг, лише голова і тулуб. Лікарі та родина збентежені, але вдіяти нічого не можуть. За словами медиків у цілому новонароджена абсолютно здорова, хоча в деяких дітей із відсутністю кінцівок є й інші патології – важкі вади розвитку інших частин тіла, включаючи обличчя та голову, серце, нервову систему, скелет та статеві органи. Подібний синдром вражає одного зі 100 тисяч малюків. Дізнайся більше у газеті «ЯСНО».

Через карантин без роботи залишились мільйони українців та масово закривається бізнес

І чомусь усі про це мовчать

Пандемія коронавірусу в Україні та у світі має катастрофічні наслідки. І вони набагато страшніші у галузі економіки, ніж у сфері охорони здоров’я. Зокрема, за підрахунками Міжнародної організації охорони праці, 81% людей на всій планеті страждають від нестачі грошей через карантин. Це більше, ніж кожний четвертий з п’яти людей. Більше того, тільки у сфері туризму прогнозується втрата 75 мільйонів робочих місць. І це – не рахуючи кафе та барів, готелів, ресторанів, працівників сфери пасажирських перевезень та авіаперельотів. На жаль, в Україні таку  статистику ніхто не веде, у нас воліють рахувати кількість хворих і померлих. Більше про це у газеті «ЯСНО».

Пара назвала сина Люцифером

Оскільки дитинча народилося під час карантину, зареєстрували його лише нещодавно.

«Реєстраторка намагалася нам заборонити так називати малюка, – каже 37-річний батько. – Перелякана чиновниця сказала, що це – ім’я диявола, тому наш чотиримісячний син ніколи не зможе досягти успіху в житті з таким іменем». Розлючений чоловік подав офіційну скаргу на те, як із ним та його 32-річною дружиною Менді поводилися в місцевому офісі реєстрації новонароджених. Дізнайся більше у газеті «ЯСНО».

У пошуках коханої птах подолав тисячу кілометрів

Коли люди помітили екзотичного птаха з дивним хвостом, яка вільно розгулювала по вулицях, вони не повірили своїм очам. Павич, якому дали кличку Франклін, явно щось шукав. Він у буквальному сенсі заглядав під кожен кущик, обходив подвір’я і навіть оглядав дахи житлових будинків. Надовго в одному місці не зупинявся і продовжував рухатися по маршруту, відомому лише йому одному. Птахом зацікавилися, його почали знімати та ділитися записами в Інтернеті. Більше про це у газеті «ЯСНО».

Жінка знайшла свого кота через 12 років після того, як він зник

Вікторії 31 рік. Їй було 19, коли Гуччі стрибнув у вікно і зник. Вона саме поверталася додому. Дівчина щодня пішки проходила по 3,5 кілометра до старого будинку, де вони жили з котом раніше, сподіваючись, що знайде його. Розпитувала людей, показуючи фото улюбленця,  та марно. Гуччі тоді було три роки. Нещодавно Вікторії зателефонував ветеринар і сказав, що знайшли мікрочіп з деталями. Отже, Гуччі поруч. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Трирічна дівчинка кричала, після того як під час сну її вкусив їжак

Дитина злякалася, відчувши крізь сон різкий біль у нозі. Вона прокинулась і почала істерично кричати. Мати, що спала поруч  із молодшою (18-місячною) донькою, кинулась до дитини… і побачила біля неї їжака.

«Було близько 4 ранку. Дитина кричала не своїм голосом. Їжака вона ще ніколи в житті не бачила, невідома істота її страшенно налякала. Я і сама панікувала. Не сподівалася, що там побачу колючу загрозу», – розповіла мама дівчнки. Дізнайся більше у газеті «ЯСНО».

Сім’я боялася виходити з дому після того, як 25 тисяч бджіл обліпили дитячий батут

50-річний чоловік почув за вікном страшне гудіння. До будинку наближалася велетенська чорна хмара. Вона облетіла хату і сіла на дитячий батут, що стояв у саду.

Він разом із 47-річною дружиною та 10-річною донькою пробув у будинку 24 години, поки прийшли пасічники і благополучно забрали бджіл. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Діти розбили лебедині яйця, самець полетів, а самиця від горя заморила себе голодом і померла

Цей прикрий інцидент трапився на початку червня. На озері жила пара лебедів, вони готувалися стати батьками. Лебедиця знесла шість яєць і висиджувала малюків. Але місцеві дітлахи закидали її камінням та цеглою, порозбивали яйця. Самець налякався і втік, просто покинув нещасну лебедицю одну біля гнізда. Куди він полетів – невідомо, але так ніколи на те озеро і не повернувся.  Накоївши лиха, безсердечні жорстокі діти теж пішли. Їм було байдуже, що станеться з лебідкою. Вона ж кілька днів не відпливала від свого розбитого гнізда, нічого не їла і виглядала дуже зажуреною. А потім її серце не витримало горя – і вона померла. Самицю знайшли у тому ж розбитому гнізді біля яєць.  Дізнайся більше у газеті «ЯСНО».

Хлопець із 14 років любив  одягати мамину білизну

  • Змалку йому подобалися косметика та туфлі на підборах
  • Він не вважає себе геєм, і йому подобаються жінки
  • Дружину його захоплення лякає, вона хоче розлучитися

До редакції газети «ЯСНО» звернувся постійний читач. Чоловік розповів, що його неймовірно збуджують жіночі речі. Усе почалося тоді, коли в нього почалося статеве дозрівання. Максим вибирав з відра для сміття прокладки сестри і жадібно вдихав їхній запах. Коли ж хворів і залишався у квартирі один, брався за мамин гардероб і приміряв усі її речі. Найбільше йому подобалося ходити у туфлях на високих підборах і приміряти білизну. Про його захоплення ніхто не знав, а він ніколи не наважувався розповідати про це ні домашнім, ні друзям. Але коли одружився, його у своїх трусах засікла дружина. Повний текст – у газеті «ЯСНО».

Дружина знайшла в Інтернеті коханця і надіслала йому вже 40 000 гривень

Щоночі у неї секс через камеру з молодим жеребцем, який нахабно виманює у неї гроші

Марія 12 років була одруженою з Павлом. Декілька разів чоловікові зраджувала, і він про це знав. У неї був секс навіть із його братом. Чоловік усе вибачає дружині, бо хоче зберегти родину навіть тепер, коли вона  зізналася, що хоче вийти заміж за іншого. Павло божеволіє і просить у читачів газети «ЯСНО» поради, як жити далі.

Хлопець зробив  75 операцій і хоче стати матір’ю

Через схожість із лялькою Кеном цього хлопця протягом довгого часу так і називали – живий Кен.

Та несподівано для всіх він захотів стати Барбі і змінив стать. На пластичну хірургію витратив понад 16 мільйонів гривень і пройшов через 75 операцій, повністю перетворюючи, точніше – спотворюючи себе. Зараз 36-річний чоловік каже, що він – трансгендерна жінка на ім’я Джессіка. Перетворення себе розпочалося у 2004 році. Будучи цілком симпатичним хлопцем, він марив мати зовнішність Кена – бойфренда легендарної ляльки Барбі. Тож встановив імплантат, що імітує кубики на пресі, зробив ліпосакцію і ін’єкції ботоксу. У 2016 році чоловік потрапив до лікарні через некроз, викликаний невдалою операцією зі зміни форми носу. Після інциденту він поклявся більше не вдаватися до пластичної хірургії і застрахував своє тіло на 32 мільйони 350 тисяч гривень, але через рік знову взявся за старе. Повний текст – у газеті «ЯСНО». Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост