17-річна дівчина померла від коронавірусу після того, як мама силою відвела її до церкви

Коронавірусу немає! Це – теорія великої змови. Через карантин людей хочуть довести до божевільні! Заразитися у церкві? Та такого бути не може! У церкву люди йдуть лікувати душу і тіло, там усе під захистом ангелів, пише газета «ЯСНО».

Закарпаття, що за кількістю ковідних хворих займає лідируючі позиції в Україні, досі не може вийти з карантину. Людей це дратує, більшість сердиті і переконують, що хвороби не існує і все це – грубі маніпуляції та нахабне залякування людей, аби відвернути їхню увагу від інших проблем. А щоб підчепити якусь хворобу у церкві? Та такого бути не може! Хто таке наважується вимовити вголос, того готові заплювати… коронавірусною слиною та проклясти десять поколінь.

Але лікарі думають інакше. І в наступному номері газети «ЯСНО» ми розповімо вам історію закарпатця, якого таки  скосив коронавірус у церкві… хоча дружина його не просто відмовляла туди не ходити, а погрожувала вигнати з дому, бо боялася за своє здоров’я.

І цей випадок – не один. Крім того, у церкви ходять в основному пенсіонери, які мають і без того слабкий імунітет та кволе здоров’я. Тож вони ризикують життям найбільше. Молодим же здається, що їм нічого не загрожує. Та це не так. 17-річна дівчина не просто заразилася ковідом у церкві, але й померла.

Цікаво, що нещасну молодицю мати сама силоміць повела до церкви «ловити Covid». Там, попри заборону відбулася вечірка з нагоди дня її народження. Мати переконувала, що взяла доньку на ту вечірку навмисне, аби довести, що віра всемогутня і вона захистить від будь-якого вірусу. При цьому обоє батьків підлітка є лікарями.

Через 13 днів після свята дівчини не стало.

На святкуванні було 100 гостей. Усі вони були без масок. Церковна вечірка включала музичні розваги з діджеєм та ігри. Тривала вона недовго, та цього вистачило, аби уже через два дні випускниця школи відчула погіршення самопочуття. Стан її здоров’я погіршувався дуже швидко. Через шість днів дівчину забрали до дитячої лікарні, де помістили до реанімації. Її підключили до апарату штучної вентиляції легень. Усього за два дні перебування у лікарні, на жаль, дитина битву за життя програла. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост