Хлопець зробив 75 операцій і хоче стати матір’ю

Через схожість із лялькою Кеном цього хлопця протягом довгого часу так і називали – живий Кен.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Та несподівано для всіх він захотів стати Барбі і змінив стать. На пластичну хірургію витратив понад 16 мільйонів гривень і пройшов через 75 операцій, повністю перетворюючи, точніше – спотворюючи себе, пише газета «ЯСНО».

Зараз 36-річний Родріго Алвес каже, що він – трансгендерна жінка на ім’я Джессіка.

«Я максимально намагалася бути чоловіком. Я залишалася в ліжку, тому що була в глибокій депресії і відчувала себе нещасною. Я ненавиділа цей світ. Мені здавалося, якщо я не зроблю перехід, то помру», – каже Родріго-Джессіка.

Зараз у Джессіки зовнішність  ляльки Барбі, вона заявляє, що хоче стати матір’ю.

«Мої пріоритети – це здоров’я, перехід, робота і сім’я. Я б хотіла мати дитину. Через три роки я мрію про прекрасний будинок на півдні Іспанії з чудовим садом. Я уявляю, як я займаюся садівництвом і виховую свою дитину з людиною, яка любить і приймає мене такою, яка я є », – розповідає вона.

Перетворення себе розпочалося у 2004 році. Будучи цілком симпатичним хлопцем, Родріго марив мати зовнішність Кена – бойфренда легендарної ляльки Барбі. Тож він встановив імплантат, що імітує кубики на пресі, зробив ліпосакцію і ін’єкції ботоксу. Але коли досяг свого ідеалу, йому виявилося цього замало – і він змінив стать, ставши жінкою на ім’я Джессіка. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост