Вихователька прив’язала подушку до обличчя 18-місячної дівчинки, що плакала, і бездушно залишила її помирати

Трагедія трапилась у перший же день перебування маленької в дитсадку

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Олесі Гак було всього 18 місяців. Мати відвезла її до приватного дитячого садка, пише газета «ЯСНО».

Вихователька Ірина влаштувала його вдома у трикімнатній квартирі.  Жінці 51 рік.   Батько дитини 24-річний Едуард Гак каже, що малеча була дуже активною, тому вдома вони з дружиною вирішили, що їй пора зустрітися з іншими дітлахами.

«Ми повезли її у садок о дев’ятій ранку. Через годину зателефонувала Аліна і сказала, що наша донька не дихає. Я не можу передати, що я відчував. Емоції зашкалювали. Здавалося, що я божеволію», – стверджує чоловік.

Коли він приїхав до квартири Ірини,  тіло доньки було чомусь оголене і ледь тепле. Батько спробував зробити крихітці штучне дихання. Але нічого не допомагало.

Ірина сказала, що дівчинку вкусив хлопчик, якого теж привели у садок, через що вона розплакалась і від стресу у неї почалася блювота. Вихователька нібито вирішила покласти Олесю спати, хоча істерику дитини чули навіть трьома поверхами нижче. Більше того, за словами сусідів, з квартири постійно доносився дитячий плач, однак до відповідних інстанцій чомусь не звертались, хоча впевнені: жінка ліцензії чи дозволу на діяльність не має.

Люди переконують, що заклад функціонував близько 5 років, свої послуги ірина рекламувала через Інтернет. Утім після трагедії її реклама зникла.

«Коли я приїхав, побачив інших батьків, які поспіхом забирали дітей. Тільки після цього Ірина зателефонувала в «швидку».

Коли прибули лікарі, дитинча уже було мертвим. Смерть наступила від удушшя. Щоправда, не від такого, про який розповідала вихователька. З’ясувалося, що дівчинку жінка задушила подушкою. Це стало відомо після досліджень із камер спостереження. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост