Діти розбили лебедині яйця, самець полетів, а самиця від горя заморила себе голодом і померла

До тварин погане ставлення буває не лише в українців. Звісно, і у нас далеко не всіх балують, пестять та пускають спати на подушки. Трапляються непоодинокі дуже страшні випадки знущань над домашніми улюбленцями та дикими птахами чи тваринами. Окремі просто вражають жорстокістю, пише газента «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Утім нелюдів досить у всьому світі! Навіть у європейських державах, які ми називаємо цивілізованими, час від часу трапляються вкрай прикрі і трагічні випадки надлюдської жорстокості, які просто не вкладаються у голову!

Цей прикрий інцидент трапився на початку червня  у невеликому британському містечку Великий Манчестер. На озері жила пара лебедів, вони готувалися стати батьками. Лебедиця знесла шість яєць і висиджувала малюків. Але місцеві дітлахи закидали її камінням та цеглою, порозбивали яйця. Самець налякався і втік, просто покинув нещасну лебедицю одну біля гнізда. Куди він полетів – невідомо, але так ніколи на те озеро і не повернувся.

Накоївши лиха, безсердечні жорстокі діти теж пішли. Їм було байдуже, що станеться з лебідкою. Вона ж кілька днів не відпливала від свого розбитого гнізда, нічого не їла і виглядала дуже зажуреною. А потім її серце не витримало горя – і вона померла. Самицю знайшли у тому ж розбитому гнізді біля яєць. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост