Закарпатка знайшла в Інтернеті коханця і щомісяця надсилає йому гроші. Чоловік просить поради

Щоночі у неї секс через камеру з молодим жеребцем, який нахабно виманює у неї гроші

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Марія 12 років була одруженою з Павлом. Декілька разів чоловікові зраджувала, і він про це знав. У неї був секс навіть із його братом. Чоловік усе вибачає дружині, бо хоче зберегти родину навіть тепер, коли вона  зізналася, що хоче вийти заміж за іншого. Павло божеволіє і просить у читачів газети «ЯСНО» поради, як жити далі.

«Ми одружилися молодими. Мені було 20, Марії – 18. Зустрічалися ще зі школи, вона була моїм першим коханням. Невдовзі у нас народився Павлик. Певний час у нашій родині все було добре. У нас був прекрасний секс, але дружина така ненаситна, що їй усе мало. Вона жадібно випиває з мене всі соки у всіх значеннях слова. Це мене, звісно, заводить, але й завжди лякало. Коли сину було 2 роки, я вперше поїхав на заробітки. Було дуже страшно залишати її одну, бо, знаючи про її сексуальність, розумів, що вона може накинутись на першого зустрічного, якщо її приспічить. Так і було. Вона заманювала до себе у ліжко під різними приводами багатьох знайомих. Навіть мій рідний брат опинився там. Покликала його, нібито полагодити пральну машину, потім пригостила вином, він оп’янів і вранці прокинувся голий поруч із Марією. Навіть не уявляю, скільки в неї було коханців. Та я все одно її люблю», – переконує Павло.

Чоловік знає про багато інтрижок дружини, але розцінює це просто як фізичну нестримність, мовляв, не може стриматись, бо молода.

«Я чув, що є така хвороба. Напевно, у дружини щось таке також. Вона ненаситна і така божевільна в ліжку! Навіть кум розповідав. що палкішого сексу, ніж з Марією. не мав ніколи», – наголошує він. Та приблизно рік тому Марія перестала зраджувати чоловікові у фізичному плані. Вона знайшла собі нового коханця в Інтернеті. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост