Українська заробітчанка викинула сина біля гуртожитку у Празі

Із величезної клітчастої сумки лунав крик. Люди не розуміли, чи то писк кошеняти, чи плач дитини, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«Такі сумки часто бачимо у в’єтнамських торговців. Коли ми відкрили її, не повірити своїм очам. У сумці була маленька красива дитина!» – розповів чоловік, що виявив знахідку.

Було темно, близько 22 години. Більшість людей у такий час уже вдома. Дитинка була крихітною. Їй було декілька днів.

«Я, мабуть, застрелив би жінку, яка це зробила», – сказав чоловік, що знайшов малюка.

Він разом з дружиною прокинувся від несамовитого голодного крику.

«Дитя плакало дуже голосно. Спочатку ми думали, що це кішки. Але все ж пішли подивитись, – додав чоловік. У нього троє дітей, всі вони також вибігли на вулицю. У всіх них був величезний шок через побачене.

«Ми взяли дитину на руки. Дружина вирішила забрати маля до кімнати і викликати поліцію. Маленький хлопчик почав усміхатись, відчувши людське тепло. Оскільки наш гуртожиток, біля якого та жінка й залишила сина, називається «Тоні», ми вирішили назвати дитинча Тоніком.  Я швидко набрав номер «швидкої» та поліції. У мене трусилися руки, – продовжував розповідати нічну історію Броніслав Бенеш.— Я щасливий, що ми врятували дитину».

Наразі маленький хлопчик перебуває в лікарні , із його здоров’ям усе гаразд. Лікарі оцінюють вік дитини від двох до чотирьох днів. Тим часом поліція розшукує його матір, яку підозрюють у скоєнні злочину – залишення дитини. Цілком можливо, що вона помилково прийняла гуртожиток за сусідній дитячий будинок. Уже відомо, що зробила це закарпатська заробітчанка. Біда лише в тому, що знайти її не можуть. Скоріш за все, після того, як вона збулася сина, повернулася додому в Україну. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост