У жінки дві матки і в обох вона виношує по дитині

У 28-річної жінки є вже дві доньки  і тепер вона вагітна знову. На 12-му тижні вагітності жінка дізналася, що чекає на двійню. Але шокувало те, що з’ясувалося: в неї дві матки і в обох із них зараз по дитині. Лікарі кажуть, що один малюк може народитися в один день, а другий – через декілька після нього, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Келлі Ферхерст розповідає: «Близнюки можуть бути однаковими. Сам стан є дуже рідкісним. За словами медиків, така вагітність, коли вдається зачати близнюків у двох матках,  трапляється раз на 50 мільйонів».

Келлі та її хлопець, 34-річний Джошуа Бауні, дізналися про це під час ультразвукового обстеження на 12-му тижні вагітності.

«Під час першої вагітності ніхто нічого не помітив, під час другої сказали, що в мене дворогова матка, але другий ріг може бути недорозвиненим… І лише тепер вдалося дізнатися, що в мене одразу дві матки. Я дуже здивувалася від почутого», – каже британка.

«Я подумала: «Боже! Це – шок!» але з іншого боку я матиму ще двох чудових діток!» – радіє вона.

Однак Келлі не знає, чи зможе безпечно доносити малюків до кінця строку. Її перша дитина, чотирирічна Агінес, народилася на вісім, а тринадцятимісячна Марго – на шість тижнів раніше терміну.

Лікарі кажуть, якщо жінка народжуватиме природним шляхом, навіть якщо пологи будуть передчасними, діти можуть з’явитися на світ у різні дні. Вони хвилюються за здоров’я Келлі. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост