Батько видав 12-річну дочку заміж за 51-річного, бо не вистачало грошей

Обміняв доньку на чотирьох корів

Ось до чого призводить карантин! Люди втрачають заробіток, не мають ні грошей, ні продуктів. У багатодітних родинах не знають, як вижити, тому старших доньок намагаються без їхньої згоди силоміць виштовхати з родини, видавши заміж. А коли на цьому можна ще й заробити, думка дитини взагалі до уваги не береться, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Батько цієї дівчинки – справжній тиран! Він погодився віддати 12-річну дитину 51-річному чоловікові в обмін на чотирьох корів. Нещасна плакала, благала його цього не робити, але її ніхто не чув. Більше того, старші брати ще її й побили і змусили зіграти весілля.

Після святкування дівчинка втекла, але повернутись до рідних не мала змоги, тому зв’язалася з трохи молодшим чоловіком, якому було 35 років. А той, ласий на молодиць, у свою чергу, також потягнув її під вінець.

Наречену втікачку знайшов батько і повернув першому чоловікові, але дівчина не хотіла коритися і розгорівся скандал, про який дізналася поліція.

Дитину вилучили з родини, а обидва наречені та батько дівчинки постануть перед судом. У Кенії, де й трапилася подія, шлюби  з неповнолітніми до 18 років є протизаконними. Тож усій цій трійці загрожує до п’яти років позбавлення волі. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост