Доґаздувалисьмося: на Закарпатті через сміття на річках утворилися затори, оголошено надзвичайну ситуацію

Ситуація, яка склалася у зв’язку з утворенням заторів на річках Латориця й Боржава, визнана надзвичайною ситуацією. Розчищати сміттєві затори на річці Боржава взялися бійці ДСНС.

В ДСНС Закарпаття розповідають, що повалені дерева та сміття, котрі приніс паводок утворили затори на річці Боржава, що поблизу с. Нижні Ремети Берегівського району, пише Mukachevo.net

В четвер 30 липня, бійці ДСНС взялися за розчищення русла річки від непотребу. Для ліквідації сміттєвих заторів, рятувальники Аварійно-рятувального загону спецпризначення залучили спецтехніку та човни.

Раніше вже повідомляли  про сміттєву проблему гірських Воловеччини, Рахівщини, Міжгірщини,Великоберезнянщини та Тячівщини.

Дуже часто закарпатці полишають гори сміття на берегах річок та на туристичних гірських лісових стежках. Нещодавно повноводна Тиса віднесла до сусідніх країн тони сміття. Через що президент Угорщини Янош Адер звенувся з офіційним листом до президента України. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост