На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка збила його на велосипеді

Школярка в’їхала у чоловіка і його сім’ю на велосипеді.

У Закарпатській області 39-річний чоловік побив 12-річну дівчинку, яка на велосипеді в’їхала у його сім’ю. Інцидент трапився 26 липня на території курортного комплексу “Воєводино” у селі Тур’я Пасіка Перечинського району.

Як розповіли ТСН.ua у пресслужбі поліції області, 12-річна дівчинка їхала на велосипеді з телефоном у руках і врізалась у сім’ю відпочивальників, яка йшла по тротуарі.

На відео з камер спостережень видно, як 12-річна школярка на велосипеді в’їжджає у сім’ю, з 4 осіб, ймовірно, двох батьків та двох доньок. Велосипедистка збила дівчинку і чоловіка і сама впала на тротуар. Після чого чоловік, якого відкинуло у сторону, підійшов до велосипедистки, копнув її і вдарив по обличчі. Також він забрав у неї мобільний телефон, розбив і викинув геть.
Відео На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка збила його на велосипеді

На території курортного комплексу “Воєводино”,що в Закарпатській області, 39-річний відпочивальник побив 12-річну дівчинку, яка врізалась у його сім’ю на велосипеді. Чоловік вдарив дівчину по обличчі, та розбив її телефон. Зараз велосипедистка у лікарні. За словами матері потерпілої, у дівчинки черепно-мозкова травма і струс головного мозку, а також стрес. У поліції призначили низку експертиз для встановлення важкості травм. У справі триває розслідування.
На Закарпатті чоловік побив 12-річну дівчинку, яка збила його на велосипеді

“Чоловік відкинув велосипед, наніс удар долонею дівчинці і викинув її мобільний телефон. Мама дівчинки звернулась у поліцію. На місці викликали швидку допомогу. Зараз дівчинка у лікарні”, – розповіла нам речниця поліції Закарпаття Ганна Дан.

Місцевий активіст Павло Павлів у соцмережі оприлюднив відео з матір’ю 12-річної велосипедистки. На ролику жінка розповідає, що у доньки травми голови і стрес.

“Ми відпочивали в неділю у Воєводині, донька каталася на велосипеді і впала. Невідома особа її побила, покопала, чоловік вдарив її по голові. Розбив телефон. Дитина зараз лежить із закритою черепно-мозковою травмою і струсом головного мозку. В дитини дуже сильні головні болі, рвота. Головне – дуже великий страх, дитина закрилась”, – розповідає мати потерпілої дівчинки.
У поліції нам повідомили, що за цим фактом відкрито кримінальне провадження і призначено низку судово-медичних експертиз для встановлення ступені важкості отриманих тілесних ушкоджень.

Увага! На відео присутні кадри насильства. Момент побиття – із 5 хв.

“Рослідування триває”, – додали у пресслужбі поліції Закарпаття. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост