Жінка перетворила тіло чоловіка на криваве місиво, іще з живого спробувала зняти скальп і спокійно пішла пити каву

Кривава драма розгорілася перед 16-річною донькою. 45-річна Наталія після сімейної сварки жорстоко розправилась зі своїм 60-річним співмешканцем Василем. Нещасний за життя працював ватажником, був спокійною та доброю людиною, пише газета «ЯСНО».

 Про причину виникнення конфлікту жінка не пам’ятала, але після тортур весь двір біля будинку став схожий на поле битви. Довкола можна було помітити потрощений посуд, поламані квіти, порожні пляшки від горілки і багато людської крові. Щоб ця картина не наводила жах на сусідів, жінка прикрила сліди свого злочину свіжою зеленою травою.

Баталії тривали цілу ніч. А вранці, коли Василь перестав дихати, бездушна вбивця зрозуміла, що слід чекати правоохоронців. Поки вони їхали, вона спокійно сіла на сходи ганку, затягнулася цигаркою і попивала свіжо-зварену каву.

– Жінка перебувала в стані сильного алкогольного сп’яніння, між нею і чоловіком виник конфлікт, через що вона і завдали йому тілесні ушкодження, – зазначила речниця поліції Анна Страчевська.

Односельці кажуть, що жінка останнім часом часто влаштовувала подібні бійки, брала у магазині товар і не платила за нього, а одного разу через це навіть накинулася з кулаками на продавчиню, яка відмовилась давати без грошей спиртне. Хоча раніше Наталію люди поважали, вона була начальницею пошти. Коли чоловік, не витримавши її скандального характеру, пішов від неї, жінка дуже змінилась – почала пити і стала ще більш агресивною. Після того вона зійшлася з Василем. Пара почала жити разом, утім спокою у хаті не було.

Тієї ночі розлючена Наталія спочатку штурхала Василя ножем, але він ніяк не помирав. Тоді вона взяла сокиру і почала нею щосили  товкти нещасного. Загалом вона нанесла йому більше 40 ударів. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост