Геть комарів з України! ТОП-10 найсмішніших петицій до Зеленського

ТОП-10 безглуздих петицій до президента Зеленському
Володимира Зеленського можна попросити змінити назву країни, видати кожному держслужбовцю по планшету Apple або потруїти всіх комарів в Одеській області – так думають деякі українці, залишаючи електронні петиції на сайті Офісу президента.

Найбезглуздіші петиції до глави держави за останній час зібрало видання APnews.

1.

«Українці не можуть жити в світі, де багато комарів», – зазначив автор однойменної петиції і ввічливо попросив «потруїти цих ненажерливих комах в Одесі, пише u-news.com.ua

З 25 000 необхідних для розгляду петиції голосів всього 18 і, ймовірно, вони також є жертвами нападу комах.

2.

Автор цієї петиції хоче перейменувати Україну на «Гондурас 2», щоб «привернути увагу громадськості до кричущих проблем України і катастрофічного рівня бідності населення».

Правда, не вказується, як зміна назви країни допоможе подолати злидні. За 35 осіб.

3.

Чи не Гондурасом єдиним. Автор цієї петиції пропонує перейменувати Українську державу в «Київську Русь».

4.

Корніюк Тарас Анатолійович вважає, що необхідно скасувати офіційні візити Володимира Зеленського за кордон вони «приносять нещастя». Хіба що в Москву можна їздити, підкреслює автор.

«Нехай Володимир Зеленський сидить на Банковій в ОП або на дачі. Тільки якщо Зеленський буде слідувати на територію Московських окупантів, то тоді дозволити йому такий візит.

Замість офіційних візитів нехай привозять його голограму або транслюють його виступу по смартфону », зазначив Тарас Анатолійович, а тисяча вісімсот п’ятьдесят вісім українців його підтримали.

5.

«Кожному селу по комп’ютеру для ознайомленням зі змінами в законодавстві» звертається до Зеленського Черкавскій Віталій. За 134.

6.

Транспортні засоби, які дуже голосно пересуваються, потрібно штрафувати, зазначає Євген Семенов.

«Переобладнаний транспорт або не обслуговуються транспорт заважає людям відпочивати і лякає дітей», йдеться в тексті петиції.

7.

На тлі чуток і провокацій в контексті пандемії коронавируса до Володимира Зеленського звернулися з вимогою «заборонити використання 5G за вкрай негативний його вплив на здоров’я».

Варто відзначити, що петиція набрала необхідні для розгляду 25 000 голосів і навіть більше.

8.

Автор петиції під назвою «Легалізація» вимагає легалізувати в Україні проституцію і азартні ігри. 32 людини підписалися під нею.

9.

Світлана Лащенко просить президента поставити у Верховній Раді України детектор брехні і по черзі перевіряти всіх депутатів. Підкреслює, що це потрібно робити «обов’язково».

10.
Україні не завадить ще один державне свято «День українських Борщів». Ще 24 942 підписи і можна виносити питання на розгляд Верховної Ради.

А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост