Захоплення банку в Києві: терорист назвався святим духом, щоб змінити світ

Чоловік вважає, що світом повинен управляти “загальносвітової святий дух”, яким він і вирішив нібито стати

Сухроб Карімов, який захопив 3 серпня відділення банку в БЦ “Леонардо”, заявив журналістам, що є резидентом України та живе в країні близько п’яти років, пише Сегодня.

При цьому він представився “святим духом” і вважає, що Україна і світом повинен управляти “загальносвітової святий дух”, яким він і вирішив нібито стати.

На питання журналістів про те, що у нього трапилося в житті, Карімов поставив зустрічне запитання: “А вас все влаштовує в цьому житті?”.
“Так все не так, хлопці. Україна – це вільна країна, вільна держава, як в принципі і всі інші країни світу. <> До народу відносяться як худобі. Українці, маючи багату землю, їдуть за кордон, щоб отримати якісь гроші , щоб жити. <> Бог один для всіх. Релігія – це інструмент управління і маніпуляції людиною. Національність – не меншим за те “, – сказав Карімов перед затриманням.

За його словами, всіх політиків, прокурорів і суддів треба заарештувати, а він “вводить військовий стан” і “віддає накази всім маршалом і генералам планети Земля”.

Також він заявив, що журналістів вбивають за чесну роботу, як це сталося з Павлом Шереметом.

Наразі силовики затримали чоловіка. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост