Який милий! Як звати хлопчика? Люцифер!

Пара з Англії вирішила дати своєму сину ім’я Люцифер. Те, що при реєстрації виникнуть труднощі, не підозрювали ні мама, ні батько, пише газета «ЯСНО».

Оскільки дитинча народилося під час карантину, зареєстрували його лише нещодавно.

«Реєстраторка намагалася нам заборонити так називати малюка, – каже 37-річний Дан Шелдон. – Перелякана чиновниця сказала, що це – ім’я диявола, тому наш чотиримісячний син ніколи не зможе досягти успіху в житті з таким іменем».

Розлючений батько подав офіційну скаргу на те, як із ним та його 32-річною дружиною Менді поводилися в місцевому офісі реєстрації новонароджених.

«Та жінка дивилася на нас із цілковитою огидою, – додав чоловік. – Вона говорила нам, що наш син ніколи не зможе влаштуватися на роботу, що вчителі не захочуть його навчати. Я намагався пояснити, що ми не релігійні люди. Люцифер грецькою мовою означає «світло» і «ранок», але вона не слухала. Навіть наголосила, що у Новій Зеландії, для прикладу, це ім’я є офіційно забороненим. Також вона порадила записати дитину якось інакше, а вдома називати сина Люцифером».

Після словесної  перепалки батькам наказали покинути кімнату, поки чиновниця перевіряла, чи у Британії  дозволено реєструвати хлопчика з сатанинським титулом.

«Нас вразила її поведінка, – зізнався Ден. –  Врешті-решт жінка зробила це, але через стиснуті зуби. Ми не очікували, що з приводу імені дитини буде стільки клопоту».

У Великобританії   насправді існує дуже мало правових обмежень щодо імен. Ті ж, що містять нецензурні слова та цифри, як правило, відхиляють.

Цікаво, що цей хлопчик не єдиний у світі житиме з таким незвичним іменем. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост