Мертвий чоловік ще три доби може стати батьком

Анастасія Смоляна переконує, що народила доньку від покійного чоловіка. Завагітніла вона за день до похорону. Усю ніч знаходилася біля тіла коханого, але переконує, що ніякого статевого контакту не було. Родичі їй не вірять і намагаються виселити з будинку, адже до смерті молода дружина не бачила чоловіка два місяці, оскільки він був далекобійником і загинув трагічно на дорозі, пише газета «ЯСНО».

Цілу добу після смерті коханого Настя провела з ним наодинці. За традицією тіло принесли додому, щоб із небіжчиком усі попрощалися. Та вночі біля труни була лише сама Настя. Але ж цього недостатньо для вагітності. Чи могла бути у трупа посмертна ерекція за рахунок вивільнення газів? У США був випадок, коли патологоанатом зайнялася сексом із покійником прямо на столі для розтину, а через кілька тижнів з’ясувалося, що вона вагітна. Шокована жінка розповіла гінекологу, що єдиним сексуальним партнером у неї  за останній час був мрець. А розгублена лікарка одразу викликала поліціянтів, які нещасну вагітну заарештували. Виявляється, мертвий чоловік здатен стати батьком, тож Настя цілком могла завагітніти, просто займаючись сексом із мерцем.

Репродуктолог Віталій Радько наголошує, що у померлої людини сперматозоїди залишаються активними ще протягом двох діб, вони біологічно активні, і їх можна використовувати для запліднення. У Європі та США вагітністю від небіжчиків вже давно нікого здивувати не можна. Щоправда, таке зачаття відбувається у присутності лікаря. Чоловіку робиться пункція, дістається сім’яна рідина і вводиться жінці.

Але Анастасія таке припущення категорично заперечує, вона заявляє, що сексу з мертвим чоловіком у неї не було.

Та як тоді пояснити плодючість її мертвого коханого? Адже зробити забір сім’яної рідини в домашніх умовах практично неможливо. Хоча на наступний день після смерті чоловіка жінку забирала «швидка». Вона каже, що в неї критично піднявся тиск, а за кілька годин вона була вже вдома. Чи могла вона за цей час у лікарні зробити штучне запліднення? Чи могло воно бути вдалим? Навряд чи, адже із першої спроби завагітніти вдається лише одиницям. Для успіху потрібно 10-15 спроб. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост