Трирічна дівчинка кричала, після того як під час сну її вкусив їжак

Дитина злякалася, відчувши крізь сон різкий біль у нозі. Вона прокинулась і почала істерично кричати. Мати, що спала поруч  із молодшою (18-місячною) донькою, кинулась до дитини… і побачила біля неї їжака, пише газета «ЯСНО».

Трирічна Елсі тягнулася до правої ноги, а її мати Челсі Фаулер зловила масивного їжака і забрала його з ліжка.

«Було близько 4 ранку. Дитина кричала не своїм голосом. Їжака вона ще ніколи в житті не бачила, невідома істота її страшенно налякала. Я і сама панікувала. Не сподівалася, що там побачу колючу загрозу», – розповіла жінка.

Вона обробила доньці рану і зателефонувала у службу порятунку Уорікширу (Англія). Уранці ж пішла з Елсі до лікаря, де дитині зробили щеплення.

Їжачиху з малятами забрали представники зооорганізації. Виявилося, що це багатодітна самиця. Також волонтери сказали, що це не перший випадок, коли лісові тварини йдуть до людей у пошуках їжі. Маленьку ж Елсі запросили до притулку, щоб вона подивилася на різних тварин і більше їх ніколи не боялася. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост