Чиновники не просто замовчують, а навіть не знають реальний стан безробіття в державі під час пандемії

Передусім чиновники не просто замовчують, а навіть не знають реальний стан безробіття в державі під час пандемії. Крім того, публічно про це ніхто не говорить, нібито аби не страшити людей. Зате вдало маніпулюють цифрами про  кількість заражених та померлих, аби ще більше нагнати страху, аби зробити людей ручними та керованими, аби мовчали та покірно приймали запропоновані Міністерством охорони здоров’я умови, пише газета «ЯСНО».

Добре, з грошима порядку немає, а як тоді справді зі здоров’ям, адже саме воно стало причиною всіх людських обмежень. А тут уже відсутня логіка як українського Міністерства, так і всесвітньої організації. Чому? Усе просто. Що таке карантин? Яким він був у найжорсткіший період? Людям заборонили виходити з дому без потреби, вони опинилися без громадського транспорту, без роботи, без зарплати у чотирьох стінах. Що робити? Їсти, заїдати стрес… бажано чимось смачним, але шкідливим – наприклад, піцою, великою кількістю хліба, макаранами, смаженою куркою, жирною відбивною та солодощам… запиваючи колою та алкоголем. Активність? Та яка там активність, коли треба залишатися вдома! Результат – зайві кілограми і маса проблем через обжирання та неправильне харчування. А ще багатогодинне лежання на дивані перед телевізором та залипання у соцмережах…. а там, як відомо, усі знервовані, у всіх ті ж проблеми, а звідси – ще більші нерви, бо в  Інтернеті панує суцільний негатив та маса всяких страшилок. А після цього українці повернуться на роботу ще хворобливішіми, з іще слабшою імунною системою та ще більш вразливими до того ж коронавірусу, від якого нібито їх пробують вберегти.

Та найгірше, що карантин досі не закінчився і багато фірм досі не працюють. І допоки це жахіття триватиме – нікому не відомо. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост