Дід заманив 12-річного у покинуту будівлю, зґвалтував і вбив

12-річний Родіон Волков повертався додому з футбольного тренування, коли до нього підійшов чоловік і завів розмову, пише газета «ЯСНО».

Аби завоювати довіру хлопчика, незнайомець повів його до сусіднього магазину і накупував йому солодощів. Про це стало відомо після перегляду записів з камер відеоспостереження. Також видно, як хлопчик іде вулицею в супроводі старого чоловіка в потертому одязі  і несе у руці поліетиленовий пакет.

Після цього незнайомець запропонував дитині піти з ним до місцевого парку і там завів у закинуту будівлю. У приміщенні роздягнув хлопчика, зґвалтував і вбив.  За інформацією поліції, стривожені батьки звернулися  до правоохоронців із заявою про зникнення дитини після того, як їхній син перестав відповідати на дзвінки.

Офіцери швидко відстежили телефон Родіона і почали обшукувати парк. За словами речниці поліції Людмили Копиленко, біля виходу з будівлі вони натрапили на знервованого 59-річного чоловіка, обличчя якого було в крові. Він саме підтягував штани після того, як поглумився над тілом хлопчика.  На підлозі ж лежало оголене тіло юнака, прикидане одежею. Виявилося, що чоловік – безхатько, він проживав в тому ж приміщенні, де скоїв злочин. Чоловік зізнався поліцейським, що зґвалтував Родіона, задушив, а потім ще раз вступив у статевий контакт уже з мертвим. За страшний злочин чоловіка заарештовано. Зараз він знаходиться під вартою і чекає на вирок суду.