Пенсіонерка зробила собі картонний будиночок, щоб ходити за покупками

Коронавірус настрашив людей у всьому світі. Про засоби захисту зараз говориться дуже багато. Особливо близько до серця це беруть медики. Вони на власні очі не раз бачили смерть. Тож дехто намагається застерегти від нещастя інших, пише газета «ЯСНО».

Так, наприклад, зробила і 82-річна медсестра з Куби. Ферідія Рохас зараз на пенсії. Усе життя вона працювала медсестрою. Пандемія дуже налякала жінку, і вона долучилася до акції «Залишайся вдома» досить незвичним шляхом.

Жінка зробила собі з картону будиночок, на якому написала: «Я вдома». коли вона змушена йти за покупками. одягає його на себе і таким чином ходить вулицями, у ньому ж заходить у магазини. Люди дивуються, але Ферідію це анітрохи не засмучує, навпаки. вона переконана. що таким чином привертає до себе увагу і закликає всі зайвий раз не йти в місця скупчення людей.

Навіть незважаючи на те, що спалах коронавірусу на Кубі сповільнився, жінка й далі одягає будиночок і каже, що хоч так змучить довколишніх посміхатись і більше цінувати життя. Повний текст ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост