Дівчина народила в церкві під час обряду. Священник ледь не зомлів

26-річна молодиця поняття не мала про свою вагітність і думала, що в її живіт вселилися злі духи. Вона пішла до священника, аби він вигнав із неї диявола. І він це зробив! Прямо від час сеансу вона народила сина, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Про подію у соцмережі розповіла близька подруга породіллі. Вона заявила, що у дівчини була прихована вагітність без жодних симптомів. Вона не знала про терміни і взагалі, що у неї під серцем дитя. Оскільки вона жила в селі і була з дуже побожної родини, усе списувала на злі сили.

Про те, що вона вагітна, дізналася тільки після того, як у неї почалися перейми. І почалися вони прямо в церкві під час сеансу екзорцизму. Звісно, дівчина кричала від болю, але священник і сам нічого не розумів, думав, що прихожанку  мучать біси, не хочуть покидати її тіло. А коли замість нечистого перед ним з’явилася дитина, він мало не знепритомнів від переляку.

У церкву дівчина прийшла разом з матір’ю. Ще коли вона збиралася, відчувала ниття у спині і легкий біль. Поступово неприємні відчуття посилювалися. Породіллю разом з немовлям прямо з церкви доправили до лікарні. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост