Про це ти прочитаєш тільки в газеті «ЯСНО» №32

Народила в церкві під час обряду

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Священник ледь не зомлів

26-річна молодиця поняття не мала про свою вагітність і думала, що в її живіт вселилися злі духи. Вона пішла до священника, аби він вигнав із неї диявола. І він це зробив! Прямо від час сеансу вона народила сина.

Про подію у соцмережі розповіла близька подруга породіллі. Вона заявила, що у дівчини була прихована вагітність без жодних симптомів. Вона не знала про терміни і взагалі, що у неї під серцем дитя. Оскільки вона жила в селі і була з дуже побожної родини, усе списувала на злі сили. Більше – у газеті ЯСНО.

Живого чоловіка відправили в морг і відмовились випускати

Живого пацієнта визнали мертвим і відправили в морг, а коли він прийшов до тями, його відмовилися звідти випускати.

67-річний чоловік потрапив до лікарні зі скаргою на підвищений кров’яний тиск. Через кілька годин рідним повідомили, що чоловік помер. Тіло загиблого родичам вирішили не показувати, пославшись на обмеження, введені у зв’язку з пандемією COVID-19. Однак дочка пацієнта, незважаючи на заборону, проникла в морг, де з’ясувала, що її батько не тільки живий, але і прийшов до тями. При цьому медики продовжили переконувати дівчину в тому, що Ромеро мертвий, а ознаки життя, на які вона посилається, – це нормальні фізіологічні реакції, які спостерігаються після смерті. Далі читай у газеті ЯСНО.

Коронавірус зробив українців жебраками

Закарпатка, аби поховати батька, змушена була взяти кредит

Коронавірус нещадно спустошує гаманці українців і штовхає людей за межу бідності. Наші земляки масово втрачають роботу та прибутки, не мають грошей навіть на те, аби поховати рідних.  Найсумніше, що через фінансову катастрофу деякі родини змушені навіть брати кредити на найнеобхідніше.

Постійна читачка газети «ЯСНО» із закарпатської Тячівщини Оксана Сойма у відчаї. Своєю жахливою історію збідніння вона вирішила поділитися з читачами газети ЯСНО.

50-річний чоловік помер і воскрес 10-річним хлопчиком

Чоловік переїхав з дружиною, 11-річною донькою та прийомним сином до нового будинку і захопився спортом. Він працював журналістом і таким чином знімав напругу після важкого дня. Раптом йому стало погано і він знепритомнів прямо на очах доньки. Дівчинка зателефонувала на службу порятунку. У її батька зупинилося серце. Лікарі  хоч і не з першого разу, але запустили його. Кілька хвилин чоловік був мертвим, це позначилося на його мозку.

До тями Тодд Вассерман прийшов уже в лікарні аж через три доби. Поруч із ним була сестра. Він її впізнав і знаками дав їм зрозуміти, що у свідомості і все розуміє, а коли з його горла витягли трубку для годування, зміг пройти невеликий тест на пам’ять від сестри і заспівав з нею кілька пісень, які вони разом вивчали ще у дитинстві. Що відбувалося далі – дізнайся у газеті ЯСНО.

Мати зламала п’ятимісячному сину шию, а потім намагалася задушити, бо лікарі сказали дещо страшне

Олексій порався по господарству на подвір’ї і навіть не підозрював, що за жахіття твориться у нього в будинку. Чоловік випадково зайшов у кімнату до сина і жахнувся. Протер очі, бо не повірив собі. Його дружина тримала за шию їхнього п’ятимісячного сина і душила. 36-річна Вікторія завжди була люблячою матусею, а тут ні з сього ні з того раптом вирішила позбутися маленької крихітки. Дитя вже навіть перестало подавати звуки. Чоловік накинувся на жінку, відтягнув її силою від сина і зв’язав. Одразу ж помчав за сільським фельдшером, аби врятувати сина. Та сказала, що в малюка зламана шия. Жінку односельці називають гарною та працьовитою. Запевняють, що вона зажди гуляла з дитинчам, усміхалася, була привітною. Та нещодавно з нею почало відбуватись щось дивне. Як повідомила фельдшер, Олексій залетів стрілою до її хати і сказав: «Мама вбила малого!» Жінка негайно поїхала туди. Вікторія була зв’язана. Лікарка оглянула дитинча. Серце у нього билося – значить, слава  Богу, живий. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Сусід викрав 14-річних хлопчиків і три доби катував їх у підземеллі

Одному відрізав вухо, а іншому хотів відтяти палець на нозі

Чоловік  викрав двох школярів і три дні їх катував у підвалі в якості покарання за нібито крадіжку інструментів з його гаража. Травмованих 14-річних хлопчаків  з пекельної в’язниці врятували правоохоронці, де їх утримували зачиненими без води і їжі.

Поліціянтам надійшов анонімний дзвінок про нелюда. Вони негайно вирушили за вказаною адресою. Побачивши у льоху Андрія та Діму, вони були шокованими, адже діти були в такому психічному стані, що відмовлялися навіть від порятунку. Зневоднені та голодні школярі виявилися настільки заляканими та виснаженими, що їм знадобилося кілька годин, щоб повністю зрозуміти, що їхнє ув’язнення  закінчилося, заявили поліцейські. Підлітки розповіли, що їх викрав 36-річний сусід, якому належить підвал. Більше – у газеті ЯСНО.

Свекор зарізав невістку, бо хотів виміняти голову свині на пляшку горілки, а вона не дозволила

Про злочин чоловік розповідав так спокійно, ніби сокирою рубав не живу людину, а колов дрова

Мати п’ятьох дорослих дітей навіть не підозрювала, що їй доведеться пережити смерть когось із нащадків. Та жінка втратила доньку. Молоду жінку нещадно вбили сокирою. Вона стікала кров’ю на власній кухні.

Любов Дмитрівна каже, що в доньки порубана голова та чотири колоті рани на шиї. Свекор перерізав їй сонну артерію – і вона стекла кров’ю. Уся кухня була в крові, бо Наталя намагалася втекти від нападника.

Із чоловіком вона прожила майже рік. Його родина у селі вважається проблемною. Та дівчину це не лякало, бо любила. Не зупинило її навіть те, що в одній хаті з молодими жив батько з кількома синами, що постійно вживали алкоголь і що наймолодший з них нещодавно повісився. Та Наталя навіть пішла жити до коханого. Там після застіль частенько бували скандали, а під час сварок крайньою завжди залишалася саме вона. Усі деталі цієї трагедії – у газеті ЯСНО.

У горлі жінки  оселився хробак

Молода 25-річна жінка відчула біль у мигдалині. Їй було важко дихати, в горлі відчувався дискомфорт. Спочатку вона терпіла, та коли відчуття стали ще більш неприємними, звернулася до лікаря.  Її оглянув лор і виявив дещо неймовірне –  ніякої ангіни у неї не було. Натомість на лівій мигдалині виднілося щось чорне. Лікар добре посвітив у рот пацієнтки і застиг від подиву – там був хробак!

На превеликий жах жінки, медик витягнув його за допомогою пінцету і показав пацієнтці. Черв’ячок був 38 мм завдовжки та 1 мм завширшки. Детально про все читай у газеті ЯСНО.

Дівчина витратила 341 тисячу гривень на лікування вугрів, а позбулася їх безкоштовно

«Обличчя, наче у бородавочника!» «Не морда, а суцільний гнійник!» «Лице, як у плямистого жука», – кепкували з дівчини однолітки. Вона не раз плакала, благала маму не пускати її у школу. Прищі не давали спокою Іванні Костовій із 14 років.

Дівчина проводила щотижневі сеанси з дерматологами, щоб очистити вугрі, але не виходило. Вона перепробувала різні методи лікування, включаючи хімічний пілінг, дорогі засоби по догляду за шкірою, креми та антибіотики. Та все марно. Прищі не зникли,  від ліків з’явилися побічні ефекти, а від цькувань  почалася депресія. А зцілилася вона абсолютно безкоштовним засобом, доступним кожному! Усе про чудесне оздоровлення – у газеті ЯСНО.

Настя  жорстоко спотворює  обличчя, аби бути впізнаваною

31-річна Анастасія Покрищук витворяє зі своїм обличчям щось неймовірне. Дівчина просто нещадно знущається над собою і жорстоко спотворює обличчя, аби бути впізнаваною і подобатись іншим. Вона збільшує собі губи та вилиці за допомогою уколів ботоксу.

Настя не шкодує, що проводить вкрай небезпечні домашні процедури, які змінили її зовнішній вигляд. Каже, що не перестане робити ін’єкції, незважаючи на попередження відчайдушного лікаря, який намагається застерегти дівчину від необдуманих безглуздих кроків. Повний текст – у газеті ЯСНО.

Вагітна собака відмовилась народжувати

Причина виявилась шокуючою

Коли ветеринар робила ультразвукове обстеження пітбулю, була вкрай здивована станом тварини. Її життя було під загрозою. Жінка ніколи раніше не зіштовхувалася з такою ситуацією. Вона мала сказати власникам дещо важливе. Та хазяїв у собаки не було…

Дізнавшись про  вагітність, господар здав її до притулку

Марія та Костя хотіли взяти собаку з притулку. Там було багато тварин. Здавалося, кожна благає: «Візьми мене!» Та як тільки вони помітили пітбуля, зрозуміли, що знайшли те, що шукали. Їм повідомили, що собака вагітна, однак це не мало для них значення. Подружжя думало, що ніжна тваринка заслужила народження своїх цуценят в люблячому будинку з теплим ліжком. Далі – у газеті ЯСНО.

Виродок-живодер двічі навмисне переїхав вівчарку

Собака  була його. Звати пса Рекс

За словами очевидця Дмитра, приблизно о 19:00 він почув, що вулицею на швидкості їде автівка, а потім почув, як скиглить собака. «До мене приїхали батьки, була десь 19 година. Ми просто почули, що хтось швидко їде по дорозі, ганяє і одразу почули писк, я подумав, що дитину на велосипеді збили, бо писк був, як людський, а вже через декілька секунд я зрозумів, що це собака. Я вибіг на вулицю і побачив що це була вівчарка. Вона була у крові, ледве шкандибала, вона намагалася забігти до мене на подвір’я, але я її не пустив, оскільки у мене були там діти, батьки і наш собака. Я не впустив – і вона відбігла, а чоловік на автівці розвернувся. Я думав, що він збив її випадково і розвернувся, щоб надати допомогу. Тому у мене і була така реакція. Собака почав на трьох лапах від нього тікати, а він знову її переїхав. Вулицею йшли у цей час люди, він ледь їх не збив, тоді я зрозумів, що він це робить навмисно», – розповів Дмитро. Детально про все читай у газеті ЯСНО.

Як Інтернет робить хворими ваших дітей

Хлопець не виходив із кімнати, не хотів їсти і тижнями не мився

Навіщо виходити з кімнати, якщо все є в телефоні

«Синку, іди поїж!» – каже мати 13-річному Миколі. «Відстань, я зайнятий, не бачиш! Або принеси сюди!» – відповідає він, не відриваючи очей від монітору. «Та хоч встань із-за того комп’ютера на кілька хвилин. Чи ти там коріння пустив? Якщо ні, то скоро приростеш до стільця!» – наполягає на своєму жінка. «А пішла ти до чорта! – закипає хлопчина. – Вийди з моєї кімнати! Я тебе сюди не кликав! Не треба мені твоєї  картоплі, я ситий! І не смій мене відволікати!» – уже гарячкує підліток.

Марія плаче. Каже, що комп’ютер купила сину, коли почався карантин, треба було для дистанційного навчання. Більше – у газеті ЯСНО.

Найбільш схожі близнюки у світі, які вийшли заміж за одного чоловіка, планують  одночасно завагітніти

Сестер звати Анна та Люся. Вони живуть разом зі своїм чоловіком Беном, якому 39 років.

Дівчата завжди прагнули бути максимально  однаковими. Вони не тільки одягаються у відповідні вбрання, а також їм зробили одну і ту ж косметичну операцію, вони з’їдають щодня однакову кількість калорій, займаються фізичними вправами протягом однакової тривалості часу. Крім того, вони йдуть у туалет одночасно, діляться партнером і відмовляються знаходитись на відстані кількох кілометрів  одна від одної.

Раніше вони зустрічалися з різними хлопцями, але потім одночасно закохалися у Бена.

За словами Люсі, інші хлопці не розуміли міцного зв’язку між сестрами, а цей чоловік приймає їх такими, якими вони є. Більше про це у газеті ЯСНО.

Чоловік подарував дружину другу, а той вирішив її не повертати

Діма, Ніна та Коля виросли в Ужгороді. Вони товаришували змалечку. В їхній компанії найбільшим авторитетом завжди був Діма. Хлопчина ріс справжнім забіякою, любив з’ясовувати стосунки кулаками і ніколи нікого не слухав. Ніні він завжди подобався, і вона в усьому намагалася наслідувати друга. Коля ж був справжньою протилежністю Дмитру. Він ніколи не вирішував щось за допомогою сили, завжди намагався інших у чомусь переконати словами, і часто це йому добре вдавалось. Він міг просто допомогти у чомусь старенькій бабусі, що викликало сміх у інших дітей. Хоча поступово компанія до цього звикла і прийняла хлопця таким, яким він був.

Миколі завжди подобалася Ніна. Та він бачив, як вона побивається за Дімою, та сказати про почуття дівчині не наважувався. Він розумів, що вона не відповість йому взаємністю, бо закохана в іншого і сприймає його просто як друга. Далі – у газеті ЯСНО.

Після знайомства на цвинтарі 17-річний хлопець одружився з 71-річною жінкою

Пара  одружилася у 2015 році, через два тижні після першого побачення. А звела доля цих двох людей на кладовищі під час похорону сина 71-річної жінки.

Незважаючи на те, що різниця у віці між закоханими 53 роки, між ними спалахнуло кохання з першого погляду.

Зараз їм 21 і відповідно 75 років. Вони кажуть, що їм дуже добре разом, а коли нещодавно у дружини стався серцевий напад, молодий чоловік забив на сполох і страшенно непокоївся про її здоров’я, просив усіх знайомих молитися за неї. Детально про все читай у газеті ЯСНО.

Мати закарпатця силою випхала на вулицю дівчину зі своїм онуком на руках

У двері Олени хтось подзвонив. Жінка відчинила. Там стояла молода дівчина на руках із немовлям.

«Можна увійти?» – спитала незнайомка. Жінка її впустила.

Дівчина сказала, що принесла бабусі онука. У Олени від почутого мало не зупинилося серце.

Виявляється, крихітне дитинча було від її єдиного сина.

Жінка знала, що Олег із кимось зустрічався, утім і гадки не мала, що його стосунки мали такі наслідки. Дівчину звали Настя. Як вона зізналась, дізнавшись про вагітність, хлопець покинув її. Олена його розуміла. Дівчина виглядала дуже бідно, а її Олег як-не-як був сином впливового чиновника. Більше – у газеті ЯСНО.

16 способів завагітніти без чоловіка

  • Школярка народила незайманою
  • В одну ніч від хлопця завагітніло 16 дівчат
  • Дівчина завагітніла після того, як витерлася рушником

У минулому номері газета «ЯСНО» розповідала про 25-річну Анастасію Смоляну з Хмельниччини, яка переконує, що народила доньку від власного покійного чоловіка. Сьогодні продовжуємо цю тему і розглянемо наступні версії, як вона каже, зачаття без фізичного контакту.

15-річна школярка  завагітніла  незайманою

Чуючи про непорочне зачаття, більшості пригадується біблійний епізод про Діву Марію, матір Ісуса Христа. Досі цей випадок не дає спокою  науковцям усього світу. Якщо релігійні фанатики здатні вірити в те, що можна завагітніти від Святого Духа, вчені століттями шукають пояснення диву. Шокуючі деталі у газеті ЯСНО.

За що я не полюбила Угорщину?!

Особисто для мене, дівчини з Тернополя, яка здобула вищу освіту в галицькому Львові, Угорщина однозначно не була країною мрії.

Так, звісно, я не плутала Будапешт з Бухарестом, але після нашого першого знайомства заріклася: «Більше сюди ніколи не приїду»» Якби ж я тоді знала…

Мене точно не зрозуміють жителі Закарпаття, але я стовідсотково хвилююся за кожного українця, який сюди приїздить чи то на екскурсії, чи то по роботі.

Отже, що дивує незакарпатських українців і до чого слід бути готовим. Більше – у газеті ЯСНО.

Жінка 20 років не виходить з дому без скафандра

28-річна жінка з рідкісним генетичним захворюванням змушена носити масивну маску-скафандр, тому що сонячні промені для її шкіри дуже небезпечні.

У два роки їй діагностували рідкісне захворювання – пігментну ксеродерму  – генетичну алергію на сонце. Вплив ультрафіолетових променів на організм дуже жорстокий – тіло починає вкриватися хворобливими веснянками. У результаті шкіра не може відновитися після агресивного впливу ультрафіолету, який стає загрозливим не тільки під прямими сонячними променями, а й під деякими видами штучного світла. Через це жінка ще й схильна до розвитку онкологічних захворювань. Повний текст – у газеті ЯСНО. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост