У горлі жінки оселився хробак. Лікар у шоці від причини

Молода 25-річна жінка відчула біль у мигдалині. Їй було важко дихати, в горлі відчувався дискомфорт. Спочатку вона терпіла, та коли відчуття стали ще більш неприємними, звернулася до лікаря.  Її оглянув лор і виявив дещо неймовірне –  ніякої ангіни у неї не було. Натомість на лівій мигдалині виднілося щось чорне. Лікар добре посвітив у рот пацієнтки і застиг від подиву – там був хробак! – пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

На превеликий жах жінки, медик витягнув його за допомогою пінцету і показав пацієнтці. Черв’ячок був 38 мм завдовжки та 1 мм завширшки.

Звідки він узявся і як потрапив на мигдалину? Виявляється, за п’ять днів до візиту до медика, жінка їла суші з сирою рибою. Нематодні круглі черв’яки часто бувають у рибі, і люди їх просто з’їдають.  Загалом, за словами медиків, останнім часом у всьому світі сильно зросла кількість різних паразитів, що потрапляють у людський організм із риби та м’яса. Тому вони наполегливо радять категорично не вживати ці продукти у сирому вигляді і взагалі обмежити себе у їхньому споживанні, а ще краще – відмовитись, адже більшість найнебезпечніших захворювань на всій планеті пов’язані саме з поїданням тваринної продукції. Більше ексклюзивних новин читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост