15-річна школярка переконує, що завагітніла незайманою

У минулому номері газета «ЯСНО» розповідала про 25-річну Анастасію Смоляну з Хмельниччини, яка переконує, що народила доньку від власного покійного чоловіка. Сьогодні продовжуємо цю тему і розглянемо наступні версії, як вона каже, зачаття без фізичного контакту.

Чуючи про непорочне зачаття, більшості пригадується біблійний епізод про Діву Марію, матір Ісуса Христа. Досі цей випадок не дає спокою  науковцям усього світу. Якщо релігійні фанатики здатні вірити в те, що можна завагітніти від Святого Духа, вчені століттями шукають пояснення диву.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Цікаво, що близько 7% всіх живих організмів на Землі можуть розмножуватися без додаткового запліднення. Генетики стверджують, що непорочне зачаття є цілком можливим і вже в 2033 році жінки зможуть розмножуватися без участі чоловіків. Ну а поки медики обговорюють всілякі причини і наслідки такого процесу, у минулому році 15-річна українка запевнила, що завагітніла без участі чоловіка.

Її випадок було озвучено у програмі «За живе» на каналі СТБ.

Олександра запевняла усіх, що її вагітність була непорочною. За словами дівчини, у неї ніколи не було статевого контакту, тому факт, що в її животі хтось живе, став для неї шоком. Ніхто дівчині не вірив, крім її бабусі, 58-річної киянки Людмили. Про вагітність онучки вона дізналася від її подруги. Жінка не могла повірити, адже ніколи не бачила біля Саші жодного хлопця.

Та як з’ясувалося пізніше, хлопець у школярки таки є. Більше того, він сам зізнався, що секс у пари таки був, однак без проникнення. Самого статевого акту у молодої пари не було, тож Олександра завагітніла справді незайманою. І гінеколог це підтвердила. Більше того, за словами Людмили Шупенюк, у її практиці був випадок, коли у лікарню привезли жінку на операцію, їй діагностували швидкоростучу пухлину у животі. При розмові з нею вона переконувала, що ніякого сексу у неї не було і її дівоча пліва була неушкодженою, та при цьому у неї почалися пологи. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост