Бездушний закарпатець викинув собаку з шістьма цуценятами, а інші живодери її по-звірячому побили і скинули у каналізаційний контейнер

Собака з шістьма маленькими цуценятами викинута нелюдом-господарем. Як розповіли очевидці, чоловік на дорогій машині вивіз нещасну тварину у смт. Батєво.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Там бідолашну хтось по-звірячомуму побив і скинув у каналізаційний контейнер. Бідна собака з усіх сил намагалася врятуватися, бо знала, що на неї чекають її дитинчата. Вона тримала високо над водою голову і скавчала. На щастя, про це повідомили волонтерам з Ужгорода.

Анна Зубрєва поїхала за собакою. На місце викликали рятувальників, які витягнули бідолаху зі страшної пастки.

«Собака цілу ніч волала по допомогу, – каже волонтерка-рятівниця.  – Вона служила господарю вірою і правдою, була йому відданою, а він – зрадив! Цуценят собака заховала під контейнером. Їх витягували з мотикою. Саму ж собаку-маму хоч із контейнера витягнули, але вона в дуже поганому стані. Я забрала її в Ужгород на перетримку. Їй зламали ноги і кинули в колодязь, аби не могла вибратись, аби загинула!»

Зараз собака не ходить. Невідомо, чи виживе взагалі. Малюків підгодовує Анна. Вона ж лікує їхню маму.

Про страшний кричущий випадок живодерства поліція повідомлена. Зараз шукають тих, хто це зробив. У випадку, якщо знайдуть живодерів, на них чекає від 3 років позбавлення волі.

А на собаку чекає довгу і важку лікування, що потребує чималих коштів.

Допомогти на лікування собаки можна: номер картки 4149439396233995

А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост