Корисна смакота: вишукане домашнє бананове морозиво

Простий і смачний рецепт. Нам потрібні лише банани та блендер.
Чудова альтернатива традиційному магазинному, супермаркетному,  морозиву, або тому, що продають на вулицях, у кафе, яке насичене цукром, хімічними емульгаторами, стабілізаторами, дуже шкідливими для організму та вбивцями нашої імунної системи.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Читачка газети «ЯСНО» поділилася рецептом смачного і корисного морозива.

Банани мають бути стиглими, краще навіть дуже стиглими. Чим більше зрілих фруктів, тим більш вершковою буде структура морозива. Їх потрібно очистити від шкірки і порізати на скибки. Покладіть їх у контейнер і відправте в морозилку. В ідеалі на ніч, але може бути на дві-три години: важливо, щоб вони замерзли.

Робимо горіхове молоко. Для цього беремо жменьку горіхів (може бути очищений сирий мигдаль, кеш’ю, грецькі чи будь-які інші горіхи), додаємо склянку води і ложку-дві меду. Горіхи можна попередньо замочити на кілька годин. поміщаємо усе це у блендер і подрібнюємо.

Потім кладемо в блендер заморожені бананові шматочки.

Якщо блендер потужний, спеціально розроблений для морозива, можна подрібнити банани без молока.

Як тільки суміш стане однорідною, морозиво готове. Можна негайно з ‘ їсти або відправити в морозилку на 30 хвилин. Інгредієнти: два заморожених банани 30 мл горіхового молока.

Якщо хочете сорти, додайте 2 чайні ложки какао до заморожених бананів. Ось так вийде шоколадно-бананове морозиво. Можна додати горіхи, насіння, фрукти, ягоди, мед. Особливо смачним є морозиво з полуницею. Смачного! А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост