Сліди чоловічого ДНК залишаються у тілі жінки і можуть вплинути на дітей від інших чоловіків

Андрій, брат чоловіка Анастасії ,каже, що не вірить ні в які непорочні зачаття. Сама ж Настя стверджує, що дитина – від її чоловіка і більше ні від кого. Настя хоче зробити доньці тест ДНК, аби довести всім, що вона чоловікова кровинка. Але Андрій категорично проти, мовляв, для цього потрібно робити ексгумацію тіла, брати зразки тканин від покійного брата, а він його спокій відмовляється тривожити. Анастасія записала дитину на прізвище чоловіка. Андрію не подобається і це, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

А генетики тим часом переконують, що навіть якщо теоретично біологічним батьком дитини Насті є інший, вона може бути донькою її чоловіка, адже в науці існує таке поняття, як телегонія.

Відповідно до теорії телегонії, незахищений секс жінки з кожним партнером залишає в її тілі сліди чоловічого ДНК, які в наслідку можуть вплинути на її дітей. Іншими словами, народжуючи дитину від конкретного чоловіка, жінка може передати йому набір генів всіх своїх попередніх партнерів, а особливо того, хто був першим.

Про це явище добре відомо заводчикам коней та собак. Усі вони в один голос переконують, що в кожному виводку потомства будуть присутні ознаки першого самця, який покрив самицю. Це може відобразитися і на зовнішності, і на характері лошат чи цуценят.

Так ось чому релігія виступає за те, аби дівчина до шлюбу була непорочною?!

Адже будь-який тест ДНК не може підтвердити батьківство на всі 100 відсотків, а лише на 60-68, тобто якщо є 51 відсоток генів певного чоловіка, саме він вважається батьком дитини і тільки якщо результат 0 – батьківство заперечується. Всі інші відсотки в наборі генів – результат попередніх сексуальних зв’язків жінки.

Існує також теорія, що у людей енергія попереднього сексуального партнера зберігається в тілі жінки і може відображатися на нащадках протягом 10 років. Після цього періоду, якщо в неї не було сексу, вона стає чистою, тобто очищається від енергій усіх своїх партнерів.

Тож чим закінчиться історія з Анастасією Смоляною – покаже час. У будь-якому разі її донька завжди вважатиме, що її батько загинув у автокатастрофі, а родичі, якщо навіть погодяться провести тест і навіть якщо він підтвердить батьківство чоловіка Насті, завжди в глибині душі у цьому сумніватимуться. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост