Відома телеведуча показала спокусливе фото в купальнику з відпочинку на Закарпатті

Світлину вона розмістила на своїй сторінці у соцмережі. У дописі до фото Соломія Вітвицька вихваляє принади Закарпаття:

Купи свіжий номер газети ЯСНО

“Ми повернулися на Закарпаття, оскільки термальні басейни уже відкрились і можна було таки на власні очі побачити чому сюди з’їжджаються з усією країни та з-за кордону.

Зупинятися можна безпосередньо у комплексах з термальними водами. Або ж селитися у приватному секторі чи готелях і уже самостійно відвідувати по черзі різні термали.

Ми знову ж обрали @guesthouse_beregovo – це окремі двоповерхові будиночки, що близько розташовані до «Жайворонку» та «Закарпаття». Та триповерховий будинок для 10 людей на озері в Дидові.

Якщо ближче до «Косино» – можу порадити «Villa Elena“ в селі Яноші. Там теж велика територія, є квартири, а є будиночки з окремими входами. На спільній кухні є все для приготування їжі, а ще кава, чай, смаколики від господарів.

Ну а трохи далі від термалів, під Мукачево – є красивий комплекс @bogolvar. Особливо прекрасний для родинного відпочинку з дітками. Знижка з промокодом SOLOMIYA.

А в селі Бронька @daru_zakarpattia влаштують Вам похід в ліс по ягоди, гриби, риболовлю тощо… або просто вишлють усі скарби Закарпаття Новою поштою😉



Зберігайте, користуйтесь і обов’язково пишіть ваші враження! Залюбки все читаю!”,  – пише вона.
А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО. Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост