Дітей били м’ясорубкою і зв’язували колготками і звинувачували в усьому прийомну дочку

Продовження. Початок тут.

Коли Агнешці було 7 років, Ян та Агата взяли ще двох хлопців віком від 6 до 4 років та восьмимісячну дівчинку. Прокуратура визначила, що пара почала знущатися над дітьми у 2009 році. Але справу проти них відкрили аж через чотири роки, коли Даміан, якому тоді було 11 років, розповів вчителю, що відбувається вдома. Він зізнався, що не хоче повертатися туди, бо батьки «відвезуть його в ліс». Під час розслідування було встановлено, що Ян та Агата били дітей м’ясорубкою, вони повинні були перестрибнути через Агнешку, внаслідок чого на колінах пошкодили собі хрящі. Братів і сестер ночами щільно прив’язували колготками  до стільців, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Слідство також встановило, що Ян та Агата змушували дітей ставати на коліна з піднятими вгору руками.

Прийомні батьки карали дітей за найменші правопорушення, наприклад, за те, що вони забруднилися під час їзди на велосипеді. Малюкам доводилося годинами стояти на колінах. Діти також голодували, були дуже заляканими. Тим часом подружжя переконувало людей, у тому числі вчителів, що всі малюки сексуально гіперактивні, відсталі, агресивні, скандалять, крадуть, втікають із дому. Однак у їхній поведінці класні керівники нічого подібного не помічали. Діти були дуже ввічливими та скромними і спокійними. Вони не викликали жодних проблем.

Звинувачували в усьому прийомну дочку

Ян і Агата спочатку все заперечували. Потім вони у всіх бідах звинуватили старшу доньку Агнешку. Вони стверджували, що саме вона мучила своїх братів та сестру через ревнощі. Це нібито відбувалося тоді, коли їх не було вдома. Однак виявилося, що на дівчину пара зводила наклепи. Через деякий час подружжя нарешті у всьому зізналося і розкаялося. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост