У розпліднику собак знайшли дитину в клітці зі зміями

Коли зоозахисники прийшли рятувати тварин від господарів-нелюдів, були шоковані. Їм надійшов анонімний дзвінок від сусідів, які повідомили, що у розпліднику собак утримують у неналежних умовах, але побачити зачиненим у клітці маленьке дитинча з триметровою змією вони не сподівалися, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

18-місячний малюк сидів у металевій клітці  разом із довжелезним гадищем. Його батьки вирощували на продаж марихуану та продавали тварин. Дитям взагалі не переймалися. Подія трапилась у США, у штаті Теннессі.

На місце зоозахисники негайно викликали поліцію. 42-річну маму хлопчика, його 46-річного вітчима та 62-річного діда одразу заарештували.

Як повідомляє видання mirror, від сімейства вилучили 8 змій, 56 собак, 10 кроликів, 86 курей, одного гекона, чотирьох папуг, трьох котів, одного фазана та 531 мишу, щурів і хом’яків.

Поліцейський, що прибув на виклик, розповів: «У вітальні ми знайшли маленьку дитину у клітці зі зміями, скрізь бігали миші».

За його словами, більшу частину свого життя  хлопчик проводив у клітці.

«Дуже дивно було бачити умови, у яких жила ця дитина. У цілому за межами клітки, у будинку не було нічого. Хлопчик не мав ні іграшок, ні ліжечка, ні ковдр. Усюди відчувався аміачний запах. Сморід стояв такий, що дихати не було чим», – додав він. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост