Дівчина зробила на тілі 200 наколок, зафарбувала у синій очні яблука, осліпла, але планує продовжувати експерименти над тілом

Під час перефарбовування очних яблук майстер засунув голку глибше – і вона втратила зір

24-річна дівчина стала зіркою завдяки експериментам над своїм тілом. Вона змінилася до невпізнання, хоча раніше була дуже гарною, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Каже, що є прихильником косметичних засобів: у неї штучні груди, щоки та губи, імплантати, вставлені у вуха, розрізаний язик.

Нещодавно їй провели процедуру видалення жиру з талії, внутрішніх стегон та спини  і перенесли його у сідниці, аби вони виглядали більшими і пишнішими.

Усе пройшло дуже болісно і дівчина заявила: «Мені потрібно носити підгузники, бо почалася кровотеча».

Але в загальному змінами австралійка вдоволена, бо через три дні біль вщух і її потягнуло на нові експерименти.

На тілі Ембер Люк 200 татуювань, що покривають кожен сантиметр її тіла. На свій боді-арт вона витратила 20 тисяч фунтів стерлінгів ( 680 тисяч гривень), та про витрати не шкодує.

Найскладнішою зміною було забарвлення у синій колір білих очних яблук. Болісну і небезпечну 40-хвилинну процедуру перетворення очей Ембер пройшла у минулому році.

Вона сказала: «Я навіть не можу описати ті відчуття. Коли очне яблуко було пронизане чорнилом, здавалося, що майстер татуювання схопив 10 шматочків скла і втирав їх у мої очі. Це робилося чотири рази на кожне око. На жаль, мій художник засунув голку занадто глибоко і я втратила зір на  три тижні. Якщо процедура виконана правильно, проблем не виникає ні в кого, але мені трохти не поталанило». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост