Одружена закарпатка закохалася в колегу, але в нього є дружина

Що робити, коли є люблячий чоловік, але у стосунках не вистачає запалу? А коли є ще коханець, але він одружений?

До редакції газети «ЯСНО» надійшов лист від постійної читачки, яка заплуталась у почуттях і просить поради.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Я вийшла заміж у 22 роки. Моєму чоловікові 37. Він забезпечений, добрий, щедрий, але дуже холодний. Ми зустрічалися 9 місяців, півтора року прожили разом, і за весь цей час він усього раз сказав, що кохає мене – коли запропонував вийти за нього.

Дітей у нас немає. Сім’я ніби нормальна, але мені катастрофічно не вистачає уваги. Із чоловіком бачимося тільки ночами, він весь час на роботі. Розумію, що в нього свій бізнес, буває завантаженість, але таке враження, що як жінка я його ніколи не цікавила. Навіть до шлюбу секс у нас був усього п’ять разів, а тепер взагалі раз на місяць.

Нещодавно я влаштувалась працювати менеджером в одну приватну фірму. До нас із іншого міста приїхав програміст. Милий, веселий, життєрадісний. Ми дуже подружилися. Керівник сказав, що все життя мріяв про такого працівника, і запропонував йому залишитись, іще й із житлом пообіцяв допомогти. Миколі 25 років. Він справді дуже розумний. Якось він запросив мене до себе у готель: посидіти, поговорити у неробочій атмосфері. Я зателефонувала чоловікові і сказала, що додому приїду пізно, мовляв, проведу час із колегою, яка у нас на фірмі у відрядженні. Ніби і сказала все, тільки запевнила, що мова іде про жінку.

Юрій нічого не мав проти. Здавалося, йому абсолютно байдуже, ночуватиму я в ліжку поряд із ним чи десь у іншому кінці планети. Мене здивувала його реакція, але, з іншого боку, це мені було навіть на руку. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост