Чи знаєте ви, куди з закарпатської митниці зникає багатомільйонний конфіскат

Про це пишу на своїй сторінці Віталій Глагола.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

У червні на КПП «Ужгород» працівники митниці виявили понад 5000 ґаджетів – смартфонів та ноутбуків Apple, AppleWatch та Samsung орієнтовною вартістю 100 мільйонів гривень.

Тоді вантажівка «DAF» заїхала на КПП «Ужгород», а для контролю водій подав документи, згідно з якими через митний кордон переміщувались запчастини до автомобілів.

Під час проведення митного огляду працівники митниці виявили незаявлені в документах ґаджети.

Усі ґаджети зберігались на КПП «Ужгород» два місяці, але сьогодні зранку ДБР та Офіс генерального прокурора вилучили їх із митниці і переміщують в інше місце. Часто конфіскат їде на приватний склад, де потім зникає при загадкових обставинах.

Рішення перемістити конфіскат із охоронюваного озброєними прикордонниками КПП «Ужгород» на приватний склад – відверто дивне. А те, що до цього долучають ДБР і Офіс генерального прокурора натякає, що кінцевий бенефіціар цих ґаджетів на 100 мільйонів гривень не остання людина в країн. А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост