Які політичні сили мають найбільші шанси пройти до рад на Закарпатті?

Вибори до ОТГ на носі і політичні партії на Закарпатті починають потроху активізуватися. Нині це робиться досить кволо, навіть не всі політсили назвали своїх кандидатів.

Газета ЯСНО уважно стежить за партійним життям області і вивчає політичну ситуацію. Далеко не всі бажаючі зможуть отримати омріяні мандати, навіть із тих, хто нині біля керма. Змінюється життя змінююються і виборці.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Сьогодні публікуємо погляд Укрінформу щодо політичної ситуації перед виборами у нашому краї.

Цьогорічна боротьба за мандати на місцевих виборах вперше відбувається без двох політичних партій, найбільших гравців і разом з тим – опонентів у регіоні. Мова про “Єдиний центр” та “Відродження”.

Син відомого політика Віктора Балоги Андрій просуває власну політсилу без участі батька, а колишні регіонали, в свою чергу, перегрупувалися в об’єднання під іншими брендами. Разом з тим, однією з найпотужніших політичних сил на Закарпатті сьогодні є об’єднання чотирьох депутатів-мажоритарників “Рідне Закарпаття”, саме цим гравцям прогнозують найбільше мандатів на місцевих виборах. Так само, як угорцям Закарпаття в цьому році “світить” найменша кількість мандатів за останні роки. Такий же невеликий відсоток прогнозують традиційним всеукраїнським партіям — “Батьківщина” та “ЄС”.

Ну, а “Слуга народу” на Закарпатті до останнього тримає інтригу з висуванцями, і поки в штабі виправляють пропущені коми на бігбордах, народ говорить про підтримку з СН головного опонента мера Ужгорода, а ще — про голову Закарпатської ОДА в якості першого номера в списку СН до облради.

Словом, кіно буде цікаве, кажуть політологи. І з не менш цікавим закінченням. Далі буде… А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост