Дівчина вбивала і ґвалтувала тварин та виставляла відео в Інтернеті

Молода дівчина тупцює на крихітних беззахисних кошенятах, душить їх, сідає на них усім своїм масивним тілом, при цьому єхидно посміхаючись і отримуючи задоволення від того, що відбувається. Від її рук постраждали безліч кошенят, собак, кроликів, а також курей, гусей і навіть козликів, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

24-річна молодиця не просто катувала тварин, але ще й знімала відео звірств. Відзняті моторошні кадри разом зі спільниками завантажувала у закриті групи заборонених в Україні соціальних мереж.

Доступ до записів продавала  за 50 € (приблизно 1600 гривень). У неї також є сторінки, де вона викладає порнографію і свої домашні відео, також продаючи до них доступ за гроші.

Злочинну групу живодерів очолював 52-річний чоловік Олександр. До звірств була причетною, як повідомляють зоозахисники, і його дружина. А всі знущання та вбивства проводила Христина Степаненко.

Молодицю впізнали в Інтернеті і саме на неї першу вийшли правоохоронці. У скоєному вона зізналася.

За її словами, у неї не було вибору. Вона не мала роботи, їй потрібні були гроші. Але ж не заробляти їх на смерті?!

Таким чином і до вбивств людей недалеко!

Страшні і моторошні катування проводилися в одному із сіл Запорізької області.

Христина каже, що в дитинстві її часто били, посилається на психологічні проблеми. Ймовірно, аби не нести відповідальність за знущання над тваринами. Вбивати нещасних її нібито змушував Олександр, він також,  за її словами, заблокував її банківські картки, телефон і знав паспортні дані. Навіть якщо так, вона могла звернутися до поліції, отже, це не применшує її провини. 

При обшуку у всьому дворі правоохоронці знайшли  залишки закатованих тварин. Від побаченого стає не по собі. Зараз дівчина погоджується співпрацювати зі слідством і вибачається за свої вчинки. Утім життя замордованим тваринам від її каяття вже не повернути і якби відео не помітили зоозахисники, вона б ще довго продовжувала чинити свої чорні справи. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост