Тіло дівчини перетворилося на суцільну рану. Лікарі в шоці від причини

Продовження. Початок тут.

Наступна жертва солярію  почала використовувати штучну засмагу, коли була маленькою. У 14 років у неї діагностували рак. На нозі з’явилася кулька розміром з м’яч для гольфу , а на губі – невелика пляма. За структурою вони нагадували цвітну капусту. Це була плоскоклітчата форма раку, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Операція пройшла невдало, і в дівчини залишилася діра на губі. Вона наголосила: «Зараз я ділюся інформацією про рак шкіри. Завжди буду сумувати за червоною помадою і завжди буду шкодувати, що більше не поцілую чоловіка.

У іншої дівчини Тоні діагностували  рак шкіри, коли їй був 21 рік, повідомляє Star Online. У старшій школі вона засмагала до чотирьох разів на тиждень. У 2015 році Тоні помістили в центр лікування раку. Її обличчя було вкрите пухирями, шкіра була обпаленою. У 27 років вона розповіла, що лікування проходила аж п’ять разів і тільки нещодавно почалися покращення.

Катерина ходила в солярій п’ять разів на тиждень протягом шести років, аж поки не виявила на своїй нозі дивну пляму. Дівчина звернулась до лікаря і попросила оглянути ногу. На той час це була друга стадія злоякісної меланоми. Хоч її і вилікували, та на нозі залишився масивний шрам. Однак  дівчина рада, що взагалі вижила. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост