Дуже побожна дівчина продала перший секс за 40 мільйонів гривень

Студентка з Німеччини мріяла про багатство. Але грошей у неї не було. Тоді дівчисько заявило, що хоче продати цноту за мільйон євро. Вона подала оголошення на спеціалізований сайт і бажаючі її купити знайшлися. Її історією поділилося видання Daily Mail, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

21-річна Ізабелла, яка побажала приховати своє прізвище, розповіла, що росла в бідній і віруючій родині. Її батьки завжди були проти сексу до шлюбу. Однак в 20 років німкеня вирішила, що ще не зустріла чоловіка своєї мрії, але утримуватися від близькості не хоче. Вона вирішила продати невинність, оскільки завжди мріяла про багатство.

«Я вважаю, що невинність і секс переоцінені. Тому що для мене в цьому немає і не було нічого особливого. Зайнятися сексом вперше – те ж саме, що в перший раз пограти в баскетбол», – заявила Ізабелла. Вона похвалилася, що могла вибирати, з ким провести ніч, адже кілька людей запропонували їй близько мільйона євро.

Німкеня вибрала футбольного менеджера з Німеччини, який заплатив їй за секс 1,4 мільйона євро (40 мільйонів 293 тисячі гривень). Вона стверджує, що була приємно здивована, коли вперше з ним зустрілася. Чоловік купив їй сумку Gucci в подарунок і розповів багато цікавого про свою роботу і знаменитостей, з якими він спілкувався. Перед тим як усамітнитися з нею в номері, він викликав лікаря, який переконався, що Ізабелла дійсно незаймана. З ранку німкеня і її коханець разом поснідали, а потім вона поїхала додому. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост