Закарпатка відправила у Київ цукерки… по дорозі хтось з’їв пів коробки

Ви відправляєте близьким подарунок і радієте за отримувача, але до нього ваш сюрприз доходить пошкодженим.  Колись на цю тему часто жартували, а зараз багато поштових і кур’єрських служб. Тож, здавалося б, кожна дорожить репутацією і клієнтом, тому незручностей бути не повинно. Але є, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Днями ужгородка Алла відправила знайомим до Києва закарпатські подарунки: хлопчику – цукерки, а батькам – коньяк. Жінка раділа, що все добре і її друзі дегустують закарпатські гостинці. Та яким же було її здивування, коли дізналася страшну правду…

«Відправила подарунок у Київ до дня народження. Іменинник отримав, але про те, що сталося, хлопчик довго не хотів розповідати. Згодом усе ж зізнався і скинув фото, – каже газеті «ЯСНО» жінка. – І що ж він побачив? Розрізану збоку коробку цукерок «Ужгород» і відповідно добре продегустовану. Залишив на місці з побажанням: «Смачного, то вам до чаю». Я не знаю, як не соромно цій популяній в Україні службі, яка позиціонує себе як доставку до людей добрих новин!».

Алла написала скаргу, але на неї не зреагували. Лише після того як вона розмістила у соцмережі фото, служба зреагувала і обіцяла розібратися.

Утім «службове розслідування», яке пообіцяли провести і на яке сподівалася ужгородка, виявилося марним. Вона думала, що правда неодмінно з’ясується і допоможуть цьому камери  спостереження.

Та відповідь жінку приголомшила:

«З’ясували, що під час перевезення грубих маніпуляцій з вантажем не виявлено. Переглянувши камери відеоспостереження, на жаль, протиправних дій не зафіксовано», – коротко написали їй. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост