Закарпатські чиновники змушували людей сидіти на карантині – Конституційний суд

У період жорсткого карантину не працювали навіть лікарні. Люди не мали куди звернутися, якщо хворіли на щось, не пов’язане із коронарівусом.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Варто пригадати, яким був на Закарпатті супержорсткий карантин! А його днями Конституційний суд визнав неконституційним, бо були порушені: право на свободу пересування, право залишати територію України, право на мирні зібрання, право на підприємницьку діяльність і право на доступ до медичної допомоги людей. Але закарпатські чиновники насильно змушували людей сидіти вдома, закриватися фірми, ринки, магазини, готелі, навіть газетні кіоски… і це змогли пережити далеко не всі підприємці. 40 відстоків із них змушені були закритися назавжди! Їм ніколи ніхто не компенсує збитків. Люди і далі втрачають роботи, гроші, не мають із чого годувати родини… а тим часом чиновники нахабно розкрадали кошти, виділенні на боротьбу з коронаврусом. І кримінальні справи відкрили тільки проти двох із них (ще проти двох підприємців, що продавали їм неякісні засоби захисту для лікарів за фантастичними цінами).

До того, ж як бачимо боротьба з пандемією не є ефективною, люди і далі заражаються, хворіють, але крім того ще й бідніють і невідомо чи більше наших земляків вимре від цієї хвороби чи від голоду, адже економіка і України в цілому, і Закарпаття зокрема уже зазнали непоправних і величезних втрат.

Як бачимо, весь карантин виявився аферою по відмиванню грошей.

Статтю про те, як чиновники знищували місцевий бізнес, як порушували права людей, як розкрадали гроші на боротьбу з пандемією читай у газеті «ЯСНО» від 4 вересня.  А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост