Її викинули помирати у пологовому як непотрібний біоматеріал

Ініціатором вбивства онучки була рідна бабуся

29 серпня 1977 року дівчинка вагою трохи більше кілограма уся в дротиках і трубках лежала у блоці для новонароджених. Але поблизу не було видно стривожених батьків, які б тримали дитину за руку, відчайдушно бажаючи, щоб вона вижила. Мати Меліси Оден покинула лікарню, вважаючи, що дитина померла в результаті аборту, який вона зробила на восьмому місяці вагітності, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Аборт виявився невдалим, але мати Меліси протягом 36 років і гадки не мала, що дитина вижила. Після того як Меліса дізналася про драматичний початок свого життя, вона провела майже два десятиліття, намагаючись знайти відповіді, і з’ясувала, що біологічна мати не хотіла робити аборт. Меліса також дізналася, що своїм життям вона зобов’язана медсестрі, яка почула слабкий крик дитини, викинутої як медичні відходи. У низці жахливих подробиць з’ясувалося, що в той день чергувала ще одна медсестра, яка доручила іншим «залишити дитину в кімнаті вмирати». Вражаюче, але ця медсестра була бабусею малятка.

Дізнавшись такі страшні подробиці про своє життя, інша людина б стала б озлобленою і жорстокою. Але Меліса, яку удочерила любляча сім’я, возз’єдналася зі своєю біологічною матір’ю в минулому році і знайшла в собі сили пробачити її.

«Я дізналася, що, коли моїй мамі було 19, її змусила зробити аборт бабуся, яка працювала медсестрою в лікарні. Мама не знала, що я вижила. Минуло 30 років, перш ніж вона дізналася правду. Це був довгий і болісний шлях від сорому і гніву до віри і прощення».

Лікарі підрахували, що мати Меліси була на 31-му тижні вагітності, коли їй викликали штучні пологи – метод, який вже не використовується у США і Великобританії. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост