Мама зробила аборт, але дитина вижила. Вбити онучку хотіла бабуся-медсестра

Продовження. Початок тут

Меліса страждала жовтяницею, респіраторними розладами та судомами. Очікувалося, що навіть якщо вона виживе, у неї будуть проблеми із зором, слухом і затримка в розвитку. Через три тижні дівчинку перевели в дитячу лікарню. Медсестри, які дбали про дитину, дали їй одяг і пінетки. Одна з медсестер, Мері, вирішила, що новонародженій потрібно дати ім’я – і назвала її Кеті Роуз. У віці трьох місяців малятко покинуло лікарню. Її удочерили Лінда і Рон Оден. Раніше пара удочерила дівчинку Теммі, на чотири роки старшу за Мелісу, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Протягом багатьох років її прийомні батьки та медсестра Мері підтримували зв’язок, обмінювалися листівками, листами і фотографіями. Коли Меліса підросла, почала сама спілкуватися з Мері.

«Наша дружба з Мері триває вже кілька десятиліть. Це змусило мене відчути себе особливою, тому що медсестра доглядала за мною, коли ніхто інший цього не робив».

До п’яти років Меліса наздогнала у розвитку однолітків і була повністю здорова.

Ефект  вибуху бомби

Батьки ніколи не приховували від дочок, що вони прийомні. «Як всі звичайні сестри, ми з Теммі постійно сперечалися. Під час однієї зі сварок, коли мені було 14, вона випалила: «Принаймні мої батьки хотіли мене!»

«Я побігла до прийомних батьків, і вони розповіли мені, що я вижила після невдалого аборту. Вони не хотіли, щоб я це знала. Того вечора мій світ зруйнувався. Я була зла і перелякана, відчувала провину за те, що вижила».

Більшу частину підліткових років Меліса провела з величезним емоційним вантажем, у неї розвинулася булімія (патологічно підвищене відчуття голоду, яке супроводжується деколи слабкістю і больовими відчуттями в надчеревній ділянці), вона пристрастилася до сексу і алкоголю.

«Я багато пила, щоб заглушити біль. Але батьки не розуміли, що я хвора, тому що я ретельно це приховувала». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост