Українська заробітчанка померла під час пологів у Польщі, а її доньку через два тижні знайшли в колодязі

Жителі невеликого польського містечка в Ґостинському повіті були шоковані, як нестерпно смердить вода в глибокому шестиметровому колодязі на території однієї з ферм. Поліція знайшла в ньому труп новонародженої дитини. А двома тижнями раніше там же під час пологів трагічно загинула українка. Тоді тіло дитини не знайшли, а мати та бабуся 25-річної заробітчанки Тетяни, яку не відвезли народжувати до лікарні, нікому не сказали, що дитинча викинули в колодязь, пише газета «ЯСНО».

Тетяна працювала в місцевому фермерському господарстві. У неї почалися інтенсивні пологи і щось пішло не так. Дівчина померла від кровотечі, хоча якби до неї вчасно викликали медиків, вона залишилася б живою. Де в той час були її мати та бабуся – невідомо.

Про те, що дівчина почувається погано і потребує лікаря, фермеру повідомив працівник. Господар негайно зателефонував медикам. Вони приїхали швидко, але рятувати Тетяну було вже пізно. Її організм знекровився – і вона померла.

Все ніби вказувало на те, що дівчина була вагітною, але ні плоду, ні плаценти не було знайдено. Приїхали поліція та прокуратура. Хоча офіцери оглядали місцевість, немовля знайти не вдалося.

Менш ніж за два тижні після трагедії до правоохоронців  надійно інше трагічне повідомлення. Вода в колодязі на території ферми, де жила молода жінка, мала дивний запах… вона смерділа так, що людям вивертало нутрощі.

Поліціянти оглянули місцевість і знайшли в колодязі труп дівчинки. Було очевидно, що смерть молодої жінки  і дитини були між собою пов’язані. Результати ДНК-експертизи підтвердили, що немовля було донькою Тетяни.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост