Її покинунули у пологовому помирати, але вона вижила і знайшла матір

Продовження. Початок тут

Меліса зібралася з силами і поїхала вивчати політологію в Університет Південної Дакоти. Пізніше вона дізналася, що її біологічна мати теж була там. Дивно, але і бабуся Меліси, та сама жінка, через яку мати дівчини зробила аборт, працювала професором в університеті, де вчилася Меліса, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

«У той час я не знала про це. Але, оглядаючись назад, я дивуюся, як ми не перетнулися», – пригадує вона.

У 19 років бажання дізнатися більше про минуле просто з’їдало Мелісу, і вона почала шукати біологічних батьків. У документах про усиновлення було мало інформації, тому дівчина переїхала назад у Су-Сіті, щоб бути ближче до архівних записів.

Меліса проводила час за читанням газет, телефонних книг і щорічників в пошуках когось, хто був би схожий на її біологічну матір. Меліса навіть розмістила оголошення в газеті в пошуках інформації. Але всі старання не увінчалися успіхом. Однак після довгих років марних пошуків Меліса нарешті знайшла ключ до розгадки.

«Я перегортала університетський щорічник і натрапила на жінку, яка, як я думала, була моєю бабусею. На цьому етапі я ще не знала, яку роль вона зіграла в моєму житті».

Меліса відправила їй листа, але відповів дідусь.

«Він написав, що на той час моє народження було небажаним. Він також дав зрозуміти, що через нього я не зможу знайти свою матір, тому що вони не спілкуються. Було очевидно, що їхні стосунки з матір’ю змінилися після мого народження». Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост