Бабуся-медсестра вирішила згубити рідну онучку

Продовження. Початок тут

Меліса ненадовго залишила пошуки. На той час вона вже була одружена з Райаном. Зараз у них дві дочки, старшу Меліса народила в тій же лікарні, де народилася сама, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Коли Мелісі було 36, двоюрідний брат її біологічної матері зв’язався з нею. Він розповів, що її батьки були студентами коледжу.

«Моя мати займалася спортом, у неї був нерегулярний менструальний цикл, тому вона не розуміла, що вагітна мною. Мені сказали, що вона не хотіла робити аборт, але мої бабуся і дідусь не схвалювали її стосунки з батьком. Для мене це було шоком, я стільки років думала, що моя мати не хотіла мене. Я переживала, що моїй матері довелося пройти через це. Я дізналася, що її сестра приходила в лікарню і намагалася витягнути мене звідти, але персонал сказав, що було вже занадто пізно».

Меліса задавалася питанням, як можна було її удочерити без згоди матері, і прийшла до висновку, що підпис просто підробили.

Возз’єднання рідних людей

Нарешті, після 17 років пошуків, двоюрідний брат матері допоміг Мелісі з нею зв’язатися.

«Я навіть не можу згадати, хто перший написав. Але пам’ятаю, що ми обидві були вражені. Моя мати не підозрювала, що я жива. Ми спілкувалися три роки, перш ніж зустрітися. Думаю, ми обидві боялися відмови. Тоді я зібралася з силами і запропонувала побачитися. Вона з захопленням погодилася. Коли в травні минулого року ми зустрілися, спочатку я хотіла втекти. Це було страшно. Ми обнялися і заплакали. У її очах я помітила почуття величезної провини, але я сказала їй, що не звинувачую її ні в чому. Я прощаю і мого батька, і мою бабусю», – каже жінка.

Меліса дізналася, що її бабуся померла кілька років тому. Також вона з’ясувала, що у неї є дві звідні сестри. З однією з них Меліса вже бачилася, з іншою планує зустрітися найближчим часом. З матір’ю вона бачилася кілька разів і підтримує з нею постійний контакт.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост