Жінка стала кращою подругою синиці після порятунку її від смерті

Домашніми улюбленцями можуть стати не лише котики та собачки. Дехто береться виходжувати диких птахів, які потрапляють у складні життєві ситуації чи зазнають травм, і прив’язується до них. Та й вони відповідають людині взаємністю, дякуючи за спасіння, пише газета «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

33-річна менеджерка транспорту годувала пташенятко, що випало з гнізда у її саду, протягом десяти тижнів, вона врятувала блакитну синицю від смерті – і тепер у неї є крихітний приятель, якого вона бере з собою на роботу.

Дінкі  уважно дивиться на господиню, коли вона щось говорить, літає по саду і щебече свої пісні.

 «Я думаю, що пташеня сприймає мене як маму або опікуна, – каже жінка. – Дінкі дуже мила, вона багато співає, і їй подобається літати в саду. Вона навіть добре ладнає з моїм собакою, кокер-спанієлем Рубі. У неї багато друзів, і кожен день я беру її з собою на роботу, вона вже вивчила весь мій офіс, добре знає колег».

За словами Джессі Локвуд з Англії, вона мріє, щоб пташка була їй другом усе життя, але якщо Дінкі захоче полетіти,  не спинятиме її і прийме цей вибір. Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост