Повна бездіяльність! У Хусті всього 5 депутатів проголосували за цілодобове водопостачання

Такого бардака з водою, як у Хусті, немає у жодному закарпатському місті! Труби міняють роками і при цьому вони постійно прокітакають, витоки ремонтувати ідуть тижнями, а тоог й місяцями… гроші закопують у землю і люди від цього лише страждають.

Купи свіжий номер газети ЯСНО

У місті дві повноводні ріки, а води у кранах немає, точніше… трохи є, але лише по годинах, і то часто неймовірно низької якості.

Усі, хто міг, відмовився від централізованого водопостічання, встановив собі свердловини і користується своєю водою, бо чекати милості від водоканалу люди не можуть!

Ви лише уявіть, як то незручно і важко!

В Ужгороді вода безперебійно… і це при тому, що Уж до коліна! Та й ціна на воду в Ужгороді набагато нижча, ніж у Хусті!

Міську раду все влаштовує. Дивно?! Але ще більше дивує, що днями відбулася сесія міської ради і на ній усього 5 депутатів проголосували за те, аби воу хустяни мали цілодобово.

Про це повідомив депутат Олександр Пилип.

“Хустяни! Сьогодні пройшла сесія Хустської міської ради – ініційоване мною рішення про подачу води цілодобово набрало лише 5 голосів!
Я, Віталій Білецький, Роман Збоян, Іван Росоха та Валерій Янюк, на відміну від решти депутатів, переконані – цілодобове водопостачання це першочергова потреба для хустян.
Нам не вистачає підтримки у сесійній залі, але ми продовжуємо відстоювати інтереси хустян. Жодного голосу проти! Просто бездіяльність!”, – наголосив він.

Тому, хустяни, робіть висковки, за кого голосуєте! Не дайте себе ошукати! Такі рішення і показують справню любов мерії та деяких депутатів до виборців! А ти завжди пам’ятай, що більше цікавих новин ти можеш прочитати тільки у газеті ЯСНО.Купи газету у кіоску, або передплати на своїй пошті. Індекс 76076. ЗакарпатПост