Напилася таблеток, бо ревную. Сашка до всіх, а йому на мене начхати

Дівчина закохалася у свого шефа і божеволіє від почуттів. Роман почався, коли він був одруженим, тож вони одразу домовились про секс без зобов’язань. Але тепер ситуація змінилася, і вона просить поради в читачів газети «ЯСНО».

Купи свіжий номер газети ЯСНО

Я одразу після закінчення університету влаштувалася на приватну фірму бухгалтером. Мені було 22 роки, а Олександру – 38. Він дуже культурний, розумний і гарний – високий, стрункий із блакитними очима та каштановим волоссям. Однак тоді я сприймала його лише як свого роботодавця, пише газета «ЯСНО».

Сашко був одруженим і мав дев’ятирічну доньку. Ми багато часу проводили разом, багато питань вирішували, радячись один із одним. Робота нас зблизила, бо ми фанатіємо від неї обоє. Невдовзі його заступник звільнився і він перевів на цю посаду мене. Із того часу ми ще більше бували у компанії один одного. Він довіряв мені найпотаємніші секрети.

Одного разу ми працювали над одним серйозним проєктом і затримались. Пішли з роботи вже десь о 10 вечора. Сашко мені був неймовірно вдячним за те, що я присвячую себе роботі, і запросив мене на вечерю. Після посиденьок у ресторані він відвіз мене додому, я запросила його увійти, подивитись, як живу. Коли показувала йому спальню, навіть не пам’ятаю, як опинилися у ліжку. Це було так природно, так невимушено і так бажано, що ми повністю підкорились пориву пристрасті, що огорнула нас обох. Секс із ним був просто неймовірний. Такого блаженства я не відчувала ніколи в житті.

Коли він ішов додому, сказав, що йому також було добре. Але попросив, щоб про це ніхто з роботи не дізнався. Він запропонував і надалі секс без зобов’язань.

Я розуміла, що він одружений, і одразу погодилась. Він мені дуже подобався, тому я ні на що більше й не розраховувала, однак заради нього я кинула свого хлопця…. Бо після тієї ночі з Олександром із Юрієм мені було більше не цікаво. Він не вмів так говорити, не заводив мене і в ліжку був набагато гіршим.

Із того часу раз-двічі на тиждень ми зустрічалися за межами роботи з Сашком заради сексу.  Це нас влаштовувало обох. Цей зв’язок тривав 8 років, поки не підросла його донька. Коли Дарині було 17, Сашко подав на розлучення. Він завжди про це казав і слово дотримав.  Повний текст читай у газеті «ЯСНО». ЗакарпатПост